Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

O Σπηλιωτόπουλος καταβάζει αφίσες του Σακελαρίδη

Ο οικολόγος
Υποστηρικτές του Άρη Σπηλιωτόπουλου για την υποψηφιότητά του στο Δήμο της Αθήνας κατέβασαν αφίσες του υποψηφίου δημάρχου του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελαρίδη, επειδή «ρυπαίνουν το περιβάλλον». Μάλιστα ο υποψήφιος δήμαρχος της ΝΔ ανέβασε σχετικές φωτογραφίες στο Twitter του.

«Έχει ήδη περάσει μισός μήνας από τότε που ο ευαίσθητος σε θέματα περιβάλλοντος και οικολογίας κ. Σακελλαρίδης γέμισε αφίσες παντού την πόλη, προκειμένου να διαφημίσει το πρόγραμμα του. Οι αφίσες βρίσκονται παντού», αναφέρει σε δήλωσή του και συνεχίζει:

«Από την άλλη ο ευαίσθητος κατά τα άλλα σε ζητήματα νομιμότητας, Δήμαρχος της Αθήνας Γ. Καμίνης, δεν έχει επιβάλει κανένα απολύτως πρόστιμο για τη ρύπανση που προκλήθηκε στην πόλη και ούτε έστειλε τα συνεργεία του Δήμου να καθαρίσουν. Οι αφίσες κυριαρχούν, ρυπαίνουν, υποβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής και βεβαίως δείχνουν ασέβεια στον πολίτη.

Για αυτό και εμείς με μια μεγάλη ομάδα εθελοντών, αναλάβαμε την πρωτοβουλία να κατεβάσουμε τις αφίσες, να πάρουμε την Αθήνα στα χέρια μας με συγκεκριμένες δράσεις. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο η ρύπανση του περιβάλλοντος, η ασέβεια στον πολίτη και η υποβάθμιση της ζωής μας».

Άμεση ήταν η απάντηση του Γαβριήλ Σακελαρίδη.«Αφού ψήφισε δύο Μνημόνια και δύο Μεσοπρόθεσμα προγράμματα, ο κ. Σπηλιωτόπουλος αποφάσισε να ασχοληθεί με την καθημερινότητα των πολιτών, των οποίων η ζωή και η αξιοπρέπεια καταδυναστεύεται από την αφισορύπανση», δήλωσε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα ήταν πιο εποικοδομητικό να ζητήσει και αυτός από τον κ. Καμίνη να υπάρξουν σε όλους τους δημόσιους χώρους πλαίσια για νόμιμη αφισοκόλληση των υποψηφίων, όπως γίνεται στις σύγχρονες ευρωπαϊκές πόλεις, και όπως ζητάει επίμονα η Ανοιχτή Πόλη. Σε κάθε περίπτωση, καλούμε τον κ. Σπηλιωτόπουλο να αφήσει τα φτηνά επικοινωνιακά τεχνάσματα που τον κάνουν αντικείμενο διακωμώδησης στα κοινωνικά μέσα, και να προσέλθει σε έναν ουσιαστικό διάλογο για τα προβλήματα της Αθήνας και των ανθρώπων που την κατοικούν», πρόσθεσε.

http://tvxs.gr/news/ellada/kan-opos-i-onned-o-spiliotopoylos-katebase-afises-toy-sakelaridi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου