Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Γιώργος Κρητικός. Και πάλι μαζί

Μετά από χρόνια μη ενεργούς συμμετοχής στα δρώμενα του Δήμου, αλλά πάντα ενήμερος για τα ζητήματα και τις πολιτικές, ζητώ και πάλι την εμπιστοσύνη σας και την ψήφο σας με τον συνδυασμό του Αντώνη Πέττα, απαρτιζόμενο από ενεργούς πολίτες που αγαπούν το Δήμο και νοιάζονται για τα προβλήματα και τη Λύση τους
 Η Τοπική Αυτοδιοίκηση όλοι γνωρίζουμε πως ήταν σφιχτά εναγκαλισμένη με τους κομματικούς σχηματισμούς, που πολλές φορές εμπόδιζε την εύρυθμη λειτουργία της, διαπλεκόμενη με τοπικά και υπερτοπικά συμφέροντα.
Σήμερα όλοι λένε και θα πουν ότι είναι ανεξάρτητοι και ακομμάτιστοι, όμως οι παρεπιδημούντες στην Ιερουσαλήμ και υποψιασμένοι πολίτες γνωρίζουν. Στην πράξη εμείς έχουμε αποδείξει από την εποχή που ήμασταν αντιπολίτευση ποιοι είναι πραγματικά διαλεκτικοί με δημιουργική για το Δήμο σκέψη.

Τα τελευταία χρόνια πέρασαν από μια Άοσμη, Άχρωμη, και Άγευστη τετραετία Διοικητικής Απραξίας και ραθυμίας, λόγω αδυναμίας της Διοίκησης να δώσει λύση στα μεγάλα και μικρά προβλήματα  του Δήμου, είτε λόγω αγνωσίας των προβλημάτων, είτε λόγω ευθυνοφοβίας και αδυναμίας πολιτικής.

Πλήρης αδυναμία προγραμματισμού και απορρόφησης κονδυλίων του ΕΣΠΑ. Πλήρης αδράνεια στα μεγάλα προβλήματα του Δήμου, πράγμα που προσπαθούν να σερβίρουν ως νοικοκύρεμα του Δήμου.
Πράγμα που επήλθε αναγκαστικά από το Καλλικράτη, τους μνημονιακούς νόμους και τη δραματική μείωση των μισθών των υπαλλήλων και την απραξία ανάπτυξης και έργων.

Τέσσερα χρόνια τώρα αφήνουν να ρημάζει το κτήμα Ζωγράφου. Μεγάλη επένδυση του Δήμου στο περιβάλλον, τον πολιτισμό, τις επόμενες γενιές. Για μικρο παραπολιτικά συμφέροντα κλείνουν πονηρά το μάτι στην Ελάσσονα αντιπολίτευση που πάγια είναι αρνητική στα μεγάλα πράγματα και στην πρόοδο.
Είναι γνωστή η παροιμία: σε κάποιον χαρίζανε γάιδαρο και τον κοίταζε στα δόντια. Με την προσφορά δωρεάς το κόστος του κτήματος μειώθηκε στο 50%. Με ενοποίηση με ψηλή δενδροφύτευση και δημιουργία στη βίλα ενός πολυδύναμου Πολιτιστικού Κέντρου. Θα έπρεπε να έχει ήδη λειτουργήσει για τους δημότες και τις επόμενες γενιές ως πνεύμονας πρασίνου και πολιτισμού.
Αυτό θα γίνει πραγματικότητα αν μας τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας στην πρώτη θητεία μας

Χρειαζόμαστε ένα κίνημα δυνατό με τη τοπική Αυτοδιοίκηση και τους δημότες νάρθει το ΜΕΤΡΟ στου Ζωγράφου, πράγμα που θα εξυπηρετεί χιλιάδες δημότες και Φοιτητές και θα δώσει λύση στο κυκλοφοριακό πρόβλημα του Δήμου μας.

Η κοινωνική πολιτική θα πρέπει σε αυτά τα δύσκολα χρόνια να διευρυνθεί με σεβασμό και αξιοπρέπεια για το δοκιμαζόμενο πολίτη
Για αυτούς τους λόγους θα δώσω ξανά το παρόν με το φίλο και συναγωνιστή Αντώνη και με πολλούς ενεργούς πολιτικούς και πολίτες μέσα από τις γραμμές του Συνδυασμού Συμπαράταξη Δημοτών Ζωγράφου του Αντώνη Πέττα χρειάζεται η εμπειρία, η συνέχεια και ο αγώνας
με εκτίμηση 
Γιώργος Κρητικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου