Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Η Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κινήματος, στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη!!!!

Από την καλύτερη δυνατή αφετηρία μπαίνει το ΠΑΣΟΚ στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Κατά τη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του Κινήματος, στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενος στην παρουσία του κόσμου δήλωσε πως όλες οι δυνάμεις της δημοκρατικής-προοδευτικής παράταξης είναι συγκεντρωμένες, χωρίς αποκλεισμούς, παρεξηγήσεις και προκαταλήψεις, «γιατί η καρδιά της παράταξης είναι ζωντανή», είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Βενιζέλος, επεσήμανε πως όταν η ιστορία είναι παρούσα είναι η δημοκρατική παράταξη που σηκώνει το βάρος και κερδίζει το δημοκρατικό και εθνικό στοίχημα.

Παράλληλα, σχετικά με τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για ένα Κίνημα που σεβάστηκε τις τοπικές κοινωνίες και στήριξε αυτοδιοικητικές υποψηφιότητες, χωρίς χρίσματα και κομματικές ταμπέλες.

Αντίθετα, όπως υποστήριξε, τα στενά κομματικά ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ έχουν παρουσία στον δεύτερο γύρο ουσιαστικά μόνο στην Περιφέρεια Αττικής και στον δήμο Αθηναίων. Εκεί, πρόσθεσε, το δίλημμα είναι αν η ψήφος θα είναι αυτοδιοικητική ή μικροκομματική και δίνοντας ο ίδιος την απάντηση, είπε ότι θα είναι αυτοδιοικητική και γνήσια προοδευτική.

πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου