Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Παλαιστίνιος πρόσφυγας σε Τατιάνα Στεφανίδου: «Είστε ντροπή, ζητάτε να πεθάνουμε ήσυχα, χωρίς να ενοχλήσουμε»


Σε άνιση μάχη για δεκαετίες οι Παλαιστίνιοι, θύματα της βαρβαρότητας του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ, με αφορμή την επίθεση της Χαμάς, έχουν να αντιμετωπίσουν μεταξύ άλλων και τη μεροληψία των ΜΜΕ που καλύπτουν την τωρινή σύγκρουση μονόπλευρα θέλοντας να παρουσιάσουν το Ισραήλ σαν το μόνο θύμα. Τόσα χρόνια το δράματος δεν κατάφερε να συγκινήσει, ούτε τους δημοσιογρ΄φους των δελτίων ειδήσεων και των ενημερωτικών εκπομπών ούτε και της αρσενικές και θηλυκές Τατιάνες.

Ο Παλαιστίνιος πρόσφυγας που μένει πλέον στη χώρα μας, Μοχάμεντ Ελ Μπάτα μίλησε στην εκπομπή «TLive» με την Τατιάνα Στεφανίδου, και τα είπε έξω από τα δόντια και δε χαρίστηκε.

«Δεν υπάρχει αλήθεια, έχουν σφάξει την αλήθεια. Έχουν αμωλύσει 5.000 στρατιώτες και κλαίνε για γιαγιάδες και παιδιά, ο πρόεδρος της Αμερικής έκλαιγε για τα αποκεφαλισμένα παιδιά των Εβραίων, τελικά αποδείχθηκε πως δεν υπάρχουν αποκεφαλισμένα παιδιά.

Τα κανάλια σας 24 ώρες καλύπτουν μονομερώς τον πόλεμο από τη πλευρά του Ισραήλ, στη Γάζα δεν υπάρχει ούτε ένα ξένο κανάλι», ανέφερε αρχικά ο κ. Ελ Μπάτα.Στη συνέχεια σε ερώτηση για τη συναυλία που όπως φαίνεται χάθηκαν πάνω από 260 άτομα, απάντησε ότι «Εγώ καταγγέλω ότι εκεί είναι στρατόπεδο του ισραηλινού στρατού που πάνε τα εβραιόπουλα όλου του κόσμου και μαθαίνουν να πυροβολούν.

Όποιος νέος Εβραίος θέλει να εκπαιδευτεί, να σκληραγωγηθεί, να μάθει σκοποβολή, πηγαίνουν εκεί τρεις μήνες το καλοκαίρι, κάνουν πάρτι, τους εκπαιδεύουν και τους μαθαίνουν να πυροβολούν ζωντανά. Μια ειρηνευτική συναυλία γίνεται σε στρατόπεδο στρατού;»

«Eξ’ αρχής είμαι κατά της βίας και με θλίβει αυτό που έγινε, με θλίβει όμως και ότι 17 χρόνια η Γάζα είναι εγκλωβισμένη οι άνθρωποι δεν έχουν τροφή, δεν έχουν νερό, κάθε τρεις και λίγο μπαίνουν στη Γάζα βομβαρδίζουν σκοτώνουν δεν ενδιαφέρεται κανείς.

Είμαι κατά της βίας, αυτό που έγινε με θλίβει. Αλλά με θλίβει το γεγονός ότι 17 χρόνια η Γάζα είναι εγκλωβισμένη. Ο ΠΟΥ 10 χρόνια λέει ότι η Γάζα δεν έχει πόσιμο νερό. Κάθε τρεις και λίγο μπαίνουν βομβαρδίζουν σκοτώνουν αθώους.

Πρώτη φορά βλέπω μαύρο κλάμα από θύτες, πρώτη φορά στη ιστορία το Ισραήλ γίνεται θύμα και η ανθρωπότητα κλαίει με μαύρο κλάμα 70 – 75 χρόνια υποφέρει ο παλαιστινιακός λαός δεν μιλάει κανείς.

Κάθε μέρα έχουμε θύματα αυτόν τον κόσμο δεν τον κλαίει κανείς, βγήκε ο υπουργός άμυνας τους Ισραήλ και μας είπε ανθρωπόμορφα ζώα και πήρε την άδεια όλου του κόσμου να μας σφάξει, προανήγγειλε το έγκλημα πολέμου που θα κάνει και δεν μιλάει κανείς», συμπλήρωσε ο Παλαιστίνιος πρόσφυγας.

«Ας δεχθούμε ότι η ΧΑΜΑΣ είναι τρομοκράτες, άθλιοι και τρισάθλιοι, όμως όταν ένα κράτος αναγνωρισμένο από τον ΟΗΕ απαντά με την ίδια βαρβαρότητα σφάζοντας αθώους ανθρώπους, ενώ έχει την ευθύνη να τους προστατεύει, τους βομβαρδίζει ενώ γνωρίζει ότι σκοτώνει αθώους ανθρώπους και συνεχίζει.

Καμία χώρα κανένας άνθρωπος δεν βγαίνει να διαμαρτυρηθεί, όλοι διαμαρτύρονται για τους αθώους Εβραίους που πέθαναν στην αρχή. Έχουν περάσει έξι μέρες έχουν σκοτωθεί χιλιάδες Παλαιστίνιοι δεν αναφέρεται κανείς σε αυτό. Στη Δυτική όχθη, που δεν υπάρχει Χαμάς, από την αρχή του 2023 σκοτώσανε 450 Παλαιστίνιους», τόνισε ο Μοχάμεντ Ελ Μπάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου