Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Η βάση μιλάει… Ας την ακούσουν όλοι – Ετοιμάζεται πρόταση για να μην γίνουν εκλογές για πρόεδρο


Επιμέλεια : Σάββας Σεληθωμάς
Από το Documento Χρήστος Κυμπιζής

Η βάση μιλάει… Ας την ακούσουν όλοι

Αυτό που ακούμε από τις ομιλίες των μελών εχθές και σήμερα είναι ΟΧΙ ΣΕ ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

Εάν περάσει η πρόταση για νέες εκλογές προέδρου… μέσα σε σε πέντε μήνες ξανά, αυτό θα ήταν αυτοκαταστροφικό για τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Η κοινωνία θα γυρίσει τη πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε ένα κόμμα που είναι η μόνη ελπίδα για την κοινωνία να σταματήσει τον “ΟΛΕΘΡΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΝΔ”.

Η απαξίωση στο πολιτικό σύστημα και στη στην πολιτική σκηνή της χώρας μας σε μία από τις 4 εξουσίες, θα γίνει ακόμα πιο εμφανής και με μεγαλύτερο ποσοστό.

Η πληροφόρηση που έχουμε είναι πως “Ετοιμάζεται υπογραφόμενο κείμενο πρόταση για να μην γίνουν εκλογές για πρόεδρο”
  
Συνεχίζεται για τρίτη μέρα το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Και ενώ άπαντες περιμένουν την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Όλγας Γεροβασίλη, υπάρχει μια φημολογία πως ετοιμάζεται πρόταση από Συνέδρους, να μην διεξαχθούν τώρα εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη πρόεδρου, ώστε το κόμμα να επικεντρωθεί στα προβλήματα της κοινωνίας και στις ευρωεκλογές.

Πάντως, όπως λένε κορυφαία στελέχη της Κουμουνδούρου στο documentonews.gr, μετά από όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες, μια τέτοια κίνηση «δεν θα είχε ιδιαίτερο νόημα».

Όπως καταλαβαίνουμε, αυτή η πρόταση -αν και εφόσον κατατεθεί- θα είναι αντίθετη και στον Αλέξη Τσίπρα και στον Στέφανο Κασσελάκη. Ο πρώτος την Πέμπτη μέσω ανακοίνωσης πρότεινε εκλογές και ο δεύτερος στην ομιλία του, σήκωσε το γάντι και είπε ότι «προσφεύγει στις ρίζες» του, δηλαδή στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Περισσότερα μέσα στη μέρα…

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου