Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

«Καρφιά» ιν’τ Βελντ προς ηγέτες της ΕΕ για τη στήριξη σε Μητσοτάκη – «Εάν δείχνεις “καλός”, η Κομισιόν δεν θα σου πει τίποτα»


Καταπέλτης η ευρωβουλευτής του Renew Europe, Σόφι Ιν’τ Βελντ, όσον αφορά τη στάση των ευρωπαίων ηγετών και δη όσων προέρχονται από το ΕΛΚ στην κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά και τον πρωθυπουργό.

Λίγη ώρα μετά την έγκριση του καταδικαστικού για την κυβέρνηση Μητσοτάκη ψηφίσματος στο Ευρωκοινοβούλιο για το Κράτος Δικαίου και την Ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα, η Ολλανδή ευρωβουλευτής παραχώρησε δηλώσεις στο Euronews με καρφιά προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τη Τζόρτζια Μελόνι.

«Ένα από τα πράγματα που γίνονται ξεκάθαρα σε μένα είναι ότι πολλά εξαρτώνται από το πώς οι ηγέτες φέρονται στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο», σημείωσε η Σόφι Ιν’τ Βελντ.

«Εάν φαίνεσαι “καλό παιδί”, όπως ο Μητσοτάκης, η Μελόνι, τότε οι άλλοι σε αφήνουν στην ησυχία σου. Στη χώρα σου μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, μπορείς να διαβρώσεις το Κράτος Δικαίου, όσο θέλεις. Η Κομισιόν δεν πρόκειται να σου πει τίποτα…», ανέφερε συγκεκριμένα στην κάμερα του Euronews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου