Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥΕΤΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 9ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ από 63/χρονο Ελληνα δράκο

Ένας παιδόφιλος Ελληνας άνδρας 63 χρονών συνελήφθη από τις αρχές στην Καβάλα, έπειτα από καταγγελία ανήλικου κοριτσιού απο τη Βουλγαρία για μακρόχρονη σεξουαλική κακοποίηση. Το άτυχο παιδί με τη βοήθεια παιδοψυχολόγου προχώρησε στην αποκάλυψη της ασέλγειας, την οποία δεν είχε κοινοποιήσει σε κανέναν μέχρι τώρα.
Ο ιατροδικαστής, Νίκος Τσιφνίδης, της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Κομοτηνής, αφότου εξέτασε την ανήλικη, διέγνωσε τραύματα στα γεννητικά της όργανα που καταδεικνύουν μακροχρόνια σεξουαλική κακοποίησή της.
Η 9χρονη, εγγονή της συζύγου του συλληφθέντα, η οποία κατάγεται από τη Βουλγαρία, εχθές το πρωί, με τη συνοδεία της θείας της, επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας και κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίησή της από τον 63χρονο.
Η ανήλικη, που διαβιούσε στη Βουλγαρία με τη μητέρα της, ερχόταν τακτικά στη γιαγιά της, η οποία και ζούσε τα τελευταία χρόνια με τον 63χρονο στην κοινότητα Λυδίας του Δήμου Καβάλας.


Η έρευνα στο σπίτι του Έλληνα που φέρεται ως υπαίτιος της αποτρόπαιης δραστηριότητας, οδήγησε στην αποκάλυψη έντυπου πορνογραφικού υλικού.

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο 63χρονος.

Την υπεράσπισή του αρνήθηκαν να αναλάβουν οι δικηγόροι της Καβάλας και έτσι ο συνήγορός του ορίστηκε από τις δικαστικές αρχές της πόλης.

 newspost.gr