Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

ΟΔ. ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ: ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗΣ ΜΕΤΡΩΝ


 Ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταψηφίσει τα μέτρα που αφορούν σε περικοπές, άφησε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Οδυσσέας Βουδούρης, λέγοντας ότι δεν θα προδώσει την εντολή που πήρε από τους ψηφοφόρους.
«Η ΔΗΜΑΡ συμμετέχει στην κυβέρνηση με βάση συγκεκριμένη προγραμματική συμφωνία και πρέπει να επιμείνει στην εφαρμογή της» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βουδούρης.
Κάλεσε την κυβέρνηση, αντί να προχωρήσει σε οριζόντιες περικοπές, να καταπολεμήσει την παραοικονομία, τη γραφειοκρατία και τη φοροδιαφυγή.
Πρόσθεσε ότι η στάση της ΔΗΜΑΡ απέναντι στα μέτρα θα αποφασιστεί στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας που θα συνεδριάσει τις τελευταίες ημέρες του μήνα

Τέλος, υπογράμμισε ότι η Γερμανία και οι πλούσιες χώρες της ευρωζώνης, θέλουν «μια Ευρώπη τριών ταχυτήτων με την Ελλάδα μια τρικοκοσμική χώρα που θα παράγει φτηνά τα προϊόντα που θα καταναλώνει ο βορράς.»

Σημειώνεται ότι μέτρα ύψους 10,8 δισ ευρώ, από το πακέτο των 11,5 δισ για τη διετία 2013 – 2014, κλείδωσαν σύμφωνα με πληροφορίες στη σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου την Παρασκευή.

πηγή: skai.gr