Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Πολλά νέα tablets από την Amazon

Πολλά νέα tablets από την AmazonΗ Amazon πήρε τη σκυτάλη από όλες τις εταιρείες που παρουσίασαν τις τελευταίες μέρες τα προϊόντα τους για να αποκαλύψει πλήρως τα Kindle Fire HD, Kindle Fire και Kindle Fire HD LTE 4G.
Το γνωστό σε όλους μας Kindle των 7 ιντσών ανανεώθηκε, έγινε πιο γρήγορο (40% ταχύτερος επεξεργαστής, διπλάσια μνήμη RAM) και πιο φθηνό (159 δολάρια), ενώ απέκτησε και μεγαλύτερη μπαταρία και μία custom έκδοση του Android με το όνομα Kindle OS. Η πώλησή του ξεκινάει στις 14 Σεπτεμβρίου.
Από την άλλη, το Kindle Fire HD θα κυκλοφορήσει σε μοντέλα με οθόνη 7 και 8.9 ιντσών, με το μεγαλύτερο να φέρει ανάλυση 1920x1200 και πυκνότητα που φτάνει τα 254dpi.
Ο επεξεργαστής του προϊόντος είναι ο OMAP 4470 της Texas Instruments, απόφαση που δίνει σαφές προβάδισμα στην Amazon έναντι σε όποιον ανταγωνιστή αποφασίσει να χρησιμοποιήσει τον Tegra 3.
Η δυνατότητα για σύνδεση σε dual band WiFi (2.4GHz και 5GHz) θα κάνουν την πλοήγηση πιο γρήγορη και άνετη, ενώ και η διαθέσιμη μνήμη ξεκινάει από τα 16GB.

Η τιμή του Kindle Fire HD ξεκινάει από τα 199 δολάρια για το μοντέλο των 7 ιντσών και φτάνει στα 299 δολάρια για το μεγαλύτερο.
Τέλος, το Kindle Fire HD LTE 4G είναι το πιο γρήγορο μοντέλο, κοστίζει 499 δολάρια και έρχεται με χωρητικότητα 32GB. Η διάθεσή του θα ξεκινήσει από την 1η Νοεμβρίου.

Μπορείτε να δείτε ένα σχετικό video εδώ