Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Συναγωνισταί και συναγωνίστριαι, ευτυχές το 1963!

Ο σ. Σεϊτανίδης Πρόδρομος αναπολεί το μέλλον.Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 1963. Τα σπίτια μας κρυώνουν, το παρακράτος αλωνίζει, η αστυνομία διαπομπεύει τους τεντιμπόηδες και τις πουτάνες (αλλά όχι και τους μπάτσους που πιάστηκαν να πουλάνε ναρκωτικά), οι νέοι μας φεύγουν μετανάστες. Κι εγώ δεν έχω δουλειά και πάλι με τρέφουν οι γονείς μου. Ευτυχώς που έχομε το Μανώλη Γλέζο να μας δίνει κουράγιο.


Εντάξει, υπάρχουν και διαφορές. Τώρα έχουμε την Αριστερά στην αξιωματική αντιπολίτευση, όχι όπως το '61 που ενίσχυσε την Ένωση Κέντρου. Αρκετές φορές το έχομε κάνει αυτό. Δώσαμε, δώσαμε!
Στα χειμερινά θέρετρα περίμεναν πώς και πώς να πέσει χιόνι για να δούνε άσπρη μέρα. Κι έπεσε. Και μαζί του έπεσε το δίκτυο της ΔΕΗ και κλείσανε οι δρόμοι.

Κόβονται οι κοπέλες «γλάστρες» κι από τη RAI. Μόνο εδώ τις διατηρούμε ακόμη. Φυτά εσωτερικού χώρου.
Στα 10 εισιτήρια ο ΟΑΣΑ δίνει το ενδέκατο δωρεάν. Για να πάμε πού; Στη δουλειά;

Επίδοξος ληστής κυνηγήθηκε από τους πελάτες του φουρνάρικου, που πήγε να ληστέψει. Το ψωμάκι μας, ρε!

«Αν δεν καταπολεμήσουμε την φοροδιαφυγή, εκείνοι που σηκώνουν τα βάρη θα μας δείχνουν με το δάχτυλο» παραδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Και με ποιό δάχτυλο, κύριε Πρόεδρε, με ποιό απ' όλα...

Μαστροπεία με «ντελίβερι» γινόταν στη Σούδα. Μερικοί τα θέλουν όλα στο πιάτο.

Ανθή Σαλαγκούδη «με έχουν στοχοποιήσει στην ΕΡΤ». Όχι, κοριτσάκι μου, απλώς πήραμε κυάλια μπας και εντοπίσουμε το ταλέντο σου, το τόσο αδρά αμειβόμενο.

«Δεν θα γίνω πρόθυμη Ιφιγένεια κανενός» βρυχήθηκε λαβωμένος ο Παπακωνσταντίνου. Δεδομένου ότι το πάθημα της ομηρικής Ιφιγένειας δεν έχει πολλά κοινά με την πτώση του πρώην τσάρου, ψάξαμε για καμιάν άλλην Ιφιγένεια. Και βρήκαμε την Αγία Ιφιγένεια την Παρθενομάρτυρα! Η Μνήμη της τιμάται στις 16 Νοεμβρίου (παρά μία, δηλαδή, και φανταστείτε τι θα μας έσουρνε ο Φαήλος!) αλλά ο βίος της δεν αναφέρεται πουθενά. Έχει διαγραφεί η Αγία Ιφιγένεια από τις λίστες;


Καθυστέρησε την Πρωτοχρονιά ο δήμαρχος Καμίνης επειδή δεν είχε ολοκληρώσει την εκφώνηση του λόγου του. Άμα είναι σημαντικός ο άνθρωπος...

Έρευνα για φοροδιαφυγή σε βάρος του οίκου πολυτελών κοσμημάτων Bulgari στην Ιταλία. Όχι να το περηφανευτούμε αλλά είναι δικοί μας! Από την Ήπειρο!

Απολογισμός μιας χρονιάς

http://www.left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου