Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ BROOKINGS ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΑΛ.ΤΣΙΠΡΑΣ


Για τις οικονομικές προκλήσεις του μέλλοντος, τις προοπτικές της Ελλάδας και τις πολιτικές που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα μας και η ΕΕ για την αντιμετώπιση της κρίσης, θα μιλήσει στο Brookings Institute, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Σημειώνεται ότι το ταξίδι του κ. Τσίπρα στις ΗΠΑ πραγματοποιείται στον απόηχο των επαφών που είχε στο Βερολίνο και εκτιμάται ως ένα ακόμη άνοιγμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στους ισχυρούς εταίρους της χώρας.
Ο κ. Τσίπρας θα πραγματοποιήσει τετραήμερη επίσκεψη στην Ουάσινγκτον και τη Νέα Υόρκη από τις 21 έως τις 26 Ιανουαρίου, συνοδευόμενος από τους οικονομολόγους Γιώργο Σταθάκη και Γιάννη Μηλιό, την υπεύθυνη Εξωτερικής Πολιτικής Ρένα Δούρου και τον διευθυντή του Πολιτικού του Γραφείου Νίκο Παππά. Θα μιλήσει σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Brookings στις 22 Ιανουαρίου με θέμα «Η Ελλάδα και οι οικονομικές προκλήσεις του μέλλοντος».

Τις εκδηλώσεις διοργανώνει το Brookings και το Πανεπιστήμιο Κολούμπια, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Levy.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας, μετά την επίσκεψή του στην αμερικανική πρωτεύουσα, θα επισκεφθεί τη Νέα Υόρκη, όπου στις 24 και 25 Ιανουαρίου θα μιλήσει στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, ενώ αναμένεται να μιλήσει και σε συγκέντρωση ομογενών στην Astoria.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει ακόμη συναντήσεις με πανεπιστημιακούς και πολιτικούς κύκλους.

πηγή: Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου