Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013


Άμα το λέει ο Δεντιας κάποιο λάκκο έχει η φάβα.....Γ.Ζ

Δένδιας: «Σήμα» για να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή

Αντιδημοκρατικό κόμμα χαρακτηρίζει ευθέως τη Χρυσή Αυγή ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας και προτείνει να τεθεί εκτός νόμου, με κριτήρια που θα θεσπιστούν στο νέο Σύνταγμα.
Μιλώντας στη Μαρία Σπυράκη (Ημερησία του Σαββάτου) εξηγεί τον προβληματισμό του για τη δράση του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου και συντάσσεται με την άποψη του Βαγγέλη Βενιζέλου ότι πρέπει να απομονωθεί πολιτικά από όλες τις δυνάμεις του συνταγματικού κόσμου.
Γνωρίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει με το ισχύον Σύνταγμα, προτείνει να περιληφθούν στο νέο Σύνταγμα κριτήρια που, ουσιαστικά, θα αποκλείουν από την πολιτική σκηνή όλα τα ρατσιστικά και νεοναζιστικά κόμματα.



Διαβάστε τη δήλωσή του:

«Η ύπαρξη και η δράση της Χρυσής Αυγής δεν συνάδει με τις αρχές του δημοκρατικού πολιτεύματος. Στο πλαίσιο της αναθεώρησης του Συντάγματος, μπορεί να εξεταστεί το ενδεχόμενο να τεθεί μίνιμουμ κριτηρίων για την ανακήρυξη εκλογικών συνδυασμών από τον Άρειο Πάγο. Και να αποκλείονται κόμματα που αποδεδειγμένα πρεσβεύουν ρατσιστικές ιδέες και υπερασπίζονται ή αρνούνται ότι συνέβησαν γενοκτονίες, όπως το Ολοκαύτωμα των Εβραίων».

http://www.aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου