Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΑΓΡΙΑ 34-ΧΡΟΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ !



Φασιστική ομάδα με μαύρες μπλούζεςεπιτέθηκε μετά τα μεσάνυκτα σε 34-χρονοαγωνιστή της Αριστεράς στην Αμφιάλη στο Κερατσίνι με αποτέλεσμα ένας εκ των φασιστών να τον κτυπήσει θανάσιμα με μαχαίρι.
Ο δράστης, ο οποίος και συνελήφθη, φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες περιοίκων να είναιμέλος της Χρυσής Αυγής, ενώ τα κίνητρα της άγριας δολοφονίας υπήρξαν, πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, αμιγώς πολιτικά.
Η ταυτοποίηση του δράστη υπήρξε απόλυτη, αφού αναγνωρίστηκε από πολλούς αυτόπτες μάρτυρες, ενώ το ίδιο το θύμα ανέφερε το όνομά του, καθώς ξεψυχούσε.
Ο 34-χρονος πέθανε τελικά στο δρόμο, πριν προλάβει να τον παραλάβει ασθενοφόρο, το οποίο εναγωνίως καλούσαν οι φίλοι του.
Η φασιστική δολοφονική επίθεση πραγματοποιήθηκε μετά την έξοδο του θύματος και της παρέας του από καφετερία της οδού Παναγή Τσαλδάρη και θαμώνες της καφετερίας αλλά και παρόντες στην επίθεση σημειώνουν, κατά πληροφορίες, περίεργη εμπλοκή αστυνομικών της ομάδας Δίας.
Κύκλοι της Αριστεράς τόνιζαν την ανάγκη να χυθεί άπλετο φως στη στυγερή αυτή φασιστική εγκληματική επίθεση, η οποία, όπως είναι προφανές, έχει τεράστιες πολιτικές διαστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου