Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Σε βραχυκύκλωμα, οφείλεται η συμπεριφορά Βιρβιδάκη στην επιτροπή

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη του εκπροσώπου της Ν.Δ. ο οποίος στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει την κολλημένη συμπεριφορά του κ. Βιρβιδάκη, παραδέχθηκε ότι πολύ συχνά χρησιμοποιούν ανδροειδή ρομποτ στις επιτροπές...


To κεφάλι του Virvicop (όπως αποκαλούν χαϊδευτικά το «ανδροειδές» Βιβιδάκη, βρίσκεται ήδη στα εργαστήρια της Βουλής, για επισκευή και συντήρηση.
Ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά στην κοινοβουλευτική ιστορία, ήρθε στο φως εξαιτίας ενός τυχαίου βραχυκυκλώματος. Εξαιτίας του βραχυκυκλώματος αυτού, το μηχανικό ομοίωμα του Κυριάκου Βιρβιδάκη, εμφανίζεται σε video που κυκλοφόρησε, να επαναλαμβάνει μονότονα την ερώτηση «Εγκρίνεται το Άρθρο τάδε;» και στη συνέχεια να απαντάει στον ίδιο τόνο «εγκρίνεται κατά πλειοψηφία»!
Όπως δείχνουν οι πρώτες εξετάσεις στα συνεργεία της Νέας Δημοκρατίας, το πρόβλημα συμπεριφοράς του Κυριάκου Βιρβιδάκη, δημιουργήθηκε όταν λόγω υπερφόρτωσης, κάηκαν τα κυκλώματα απόκρισης και επαφής με το περιβάλλον, με αποτέλεσμα να συνεχίσει μηχανικά, λόγω αδράνειας την πράξη που έκανε κατά τη διάρκεια του «ατυχήματος».



Έτσι άλλωστε εξηγείται και η εξωπραγματική απάθεια που επέδειξε ως πρόεδρος, στις συνεχείς παρεμβάσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου, που υποδείκνυε επίμονα, (όπως φαίνεται καιστο video), την εξώφθαλμα αντικανονική ψηφοφορία. Μάλιστα πολλοί ήταν εκείνοι που υποψιάστηκαν ότι ο κ. Βιρβιδάκης είχε κάνει χρήση ουσιών ή είχε πάθει εμβολή.

Όπως έγινε γνωστό, η χρήση ειδικά προγραμματισμένων «ανδροειδών», είναι μια κοινή πρακτική των βουλευτών, που έτσι και είναι τυπικά παρόντες στις επιτροπές (άρα δεν χάνουν τα χρήματά τους) και εξοικονομούν χρόνο για να κάνουν κάτι άλλο, λιγότερο βαρετό.

Πάντως, ανώνυμη «πηγή» μέσα από τη Νέα Δημοκρατία, αποκάλυψε πως ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός ανδροειδών, χρησιμοποιείται στις επιτροπές που συμμετέχει η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, αδυνατούν να την αντιμετωπίσουν.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=27658

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου