Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΕ: ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ "ΚΑΤΟΧΗ" ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ

ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΗΠΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΑΛΛΙΑ, ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ. ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!

ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ!

Η Ρωσία, μετά την πρόσκληση του πρωθυπουργού της Κριμαίας και την θετική απόφαση της Ρωσικής Δούμας, ελέγχει κατά βάση την Κριμαία, παλιό ρωσικό έδαφος, με ρώσικο στη συντριπτική πλειοψηφία πληθυσμό, όπου και διαθέτει μεγάλη Ναυτική Βάση.

Κύκλοι του Κρεμλίνου τόνιζαν ότι η Ρωσία δεν έχει καμιά άλλη επιλογή από το να προασπίσει μέχρι τέλους τα Ρωσικά συμφέροντα στην Ουκρανία απέναντι σε μια λυσσώδη αντιρωσική επιχείρηση της Δύσης που θέλει να μετατρέψει την Ουκρανία σε «αντιρωσικό προγεφύρωμα» και απέναντι σε μια «εγκάθετη» κυβέρνηση του Κιέβου, στην οποία κυριαρχούν ακροδεξιά, νεοναζιστικά και αντιρωσικά στοιχεία. Αυτά τα τελευταία αλωνίζουν αυτές τις ώρες στο Κίεβο και στις Ουκρανικές πόλεις, σπέρνοντας παντού τη βία, την τρομοκρατία και το φόβο.

Σε πολλές πόλεις της Ανατολικής Ουκρανίας όπως το Ντόνιετς, το Χάρκοβο κλπ., οι τοπικές αρχές μελετούν το ενδεχόμενο ακόμα και της διεξαγωγής δημοψηφισμάτων με τα οποία προτίθενται να απευθύνουν πρόσκληση στις Ρωσικές ένοπλες δυνάμεις για προστασία.

Ενώπιον αυτών των εξελίξεων, οι ΗΠΑ αλλά και η ΕΕ, με πρωταγωνιστές στο βρώμικο παιχνίδι τη Γαλλία, τη Βρετανία και την Ιταλία, κλιμακώνουν την επέμβαση και τις απειλές σε βάρος της Ρωσίας, ενώ ενισχύουν τον αντιρωσικό προσανατολισμό της πολιτικής τους.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ΗΠΑ, πιέζοντας ασφυκτικά τον Πρόεδρο της Γεωργίας, ενδέχεται να ανακοινώσουν εσπευσμένα, σε μια κίνηση αντιπερισπασμού, την είσοδο της Γεωργίας στο ΝΑΤΟ, αν και έγκυροι παρατηρητές τόνιζαν ότι τέτοιου είδους κινήσεις ανήκουν στη σφαίρα του παραλόγου και το μόνο που θα δείξουν είναι πανικός.

Οι ίδιοι παρατηρητές τόνιζαν ότι στο τεταμένο κλίμα που έχει δημιουργηθεί η Ρωσία σκέφτεται να ανακαλέσει τον πρεσβευτή της στην Ουάσιγκτον, ενώ η τελευταία μελετά εσπευσμένα πολιτικές και οικονομικές κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας. Ταυτόχρονα, αν η κατάσταση οξυνθεί ακόμα περισσότερο, δεν πρέπει να αποκλείονται και ενδεχόμενες Νατοϊκές στρατιωτικές αντιδράσεις.

Το βέβαιον είναι ότι η νεο-ψυχροπολεμική αντιρωσική επέμβαση των ΗΠΑ και της ΕΕ στην Ουκρανία, με εσωτερική δύναμη κρούσης ένα συρφετό νεοναζιστικών και φιλοχιτλερικών δυνάμεων, οδηγεί την Ουκρανία στη διχοτόμηση και κινδυνεύει να δημιουργήσει ένα νέο «τείχος» στην Ευρώπη, ενώ, ακόμα χειρότερα, μπορεί να προκαλέσει μια πολεμική ανάφλεξη ανάμεσα στο ΝΑΤΟ και τη Ρωσία με εφιαλτικές συνέπειες για την Ευρώπη και τον κόσμο.

Το επόμενο διάστημα θα είναι πολύ κρίσιμα για τις ευρωπαϊκές εξελίξεις.

Η Ελλάδα αντί να σύρεται πίσω από τις αντιδραστικές και προκλητικές ιμπεριαλιστικές επιλογές των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, θα όφειλε να αναλάβει έναν αδέσμευτο φιλειρηνικό ρόλο για μια πραγματικά ανεξάρτητη Ουκρανία, φιλική με τους γείτονες της, γέφυρα συνεργασίας της Ευρώπης με τη Ρωσία και όχι μεταψυχροπολεμικής διαίρεσης τους.

Ο "ΟΥΚΡΑΝΟΣ"

Στη συνέχεια η Iskra παραθέτει, χωρίς κρίσεις και σχόλια για την αντικειμενικότητά τους, ρεπορτάζ από διάφορες ιστοσελίδες:



ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΔΟΤΟΣ ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑΤΣΕΝΙΟΥΚ

Με φόντο τις εξελίξεις στην Κριμαία, όπου ο ρωσόφωνος πληθυσμός έχει αποφασίσει να διεξάγει δημοψήφισμα για την ένταξη της χερσονήσου στη Ρωσική Ομοσπονδία, ο δοτός Ουκρανός πρωθυπουργός Αρσένι Γιατσένιουκ αναμένεται να γίνει δεκτός στο Λευκό Οίκο, την ερχόμενη Τετάρτη (12/3).

Ο Αρσένι Γιατσένιουκ θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα στο Λευκό Οίκο. Όπως ανακοίνωσε η αμερικανική Προεδρία, σκοπός της επίσκεψης Γιατσένιουκ είναι να υπογραμμίσει τη «σθεναρή υποστήριξη» της κυβέρνησης των ΗΠΑ στον ουκρανικό λαό. Η κινητικότητα όσον αφορά την υποστήριξη της κυβέρνησης του Κιέβου είναι έντονη, καθώς πέραν της Ουάσιγκτον, την υποστήριξή του έχει δηλώσει σύσσωμη η Βορειοατλαντική Συμμαχία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Άντερς Φογκ Άσμουσεν, σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα BILD δήλωσε πως το Βορειοατλαντικό Σύμφωνο βρίσκεται «στο πλευρό της Ουκρανίας», προσθέτοντας πως «στο χάρτη της Ευρώπης του 21ου αιώνα, κανένας δεν πρέπει να αποπειραθεί να χαράξει καινούργια σύνορα».




ΓΑΛΛΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΟΣΧΑ

Μετά τον γάλλο υπουργό Εξωτερικών Λοράν Φαμπιούς και ο Γερμανός ομόλογός του Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ προειδοποίησε τη Μόσχα πως αν δεν υποχωρήσει στο θέμα της Ουκρανίας η Ε.Ε. θα πρέπει να ετοιμάσει μια απάντηση.

«Αν περάσει το Σαββατοκύριακο χωρίς κάποια ορατή αλλαγή στη συμπεριφορά της Ρωσίας, τότε τη Δευτέρα θα πρέπει να συζητήσουμε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ένα επόμενο στάδιο με λήψη μέτρων», δήλωσε ο Σταϊνμάγερ στη διάρκεια επίσκεψής του στα κράτη της Βαλτικής.

«Δεν θέλουμε αντιπαράθεση, αλλά η δράση της ρωσικής πλευράς καθιστά δυστυχώς απαραίτητο για μας να προετοιμαστούμε, όπως μόλις σας εξέθεσα», συμπλήρωσε ο Γερμανός υπουργός σε δηλώσεις του από την πρωτεύουσα της Εσθονίας Ταλίν.

Καθησύχασε παράλληλα τις χώρες Βαλτικής σε ό,τι αφορά την ασφάλειά τους. «Βρίσκομαι εδώ για να πω ότι οι βαλτικές χώρες δεν θα εγκαταλειφθούν. Είναι ένα κοινό πρόβλημα για το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε.», τόνισε.

Νωρίτερα ο Λοράν Φαμπιούς είχε αναφέρει ότι οι κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας σχετικά με την Ουκρανία μπορεί να επιβληθούν ακόμη και αυτή την εβδομάδα, αν η Μόσχα δεν απαντήσει σε μια πρόταση για την αποκλιμάκωση της κρίσης.

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό France Inter, είπε πως το προγραμματισμένο για τις 16 Μαρτίου δημοψήφισμα στην Κριμαία για την ένωση της περιοχής αυτής με τη Ρωσία είναι αθέμιτο και ότι μια προσάρτηση της περιοχής από τη Μόσχα θα ήταν παράνομη.

«Δεν μπορούμε να δεχθούμε κάτι που είναι παράνομο και το οποίο θα έχει επίσης σοβαρές συνέπειες», τόνισε και πρόσθεσε πως «η μόνη θεμιτή ψηφοφορία» είναι αυτή της 25ης Μαΐου για την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας στην Ουκρανία.

Ο Λ. Φαμπιούς δήλωσε πως ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι έστειλε μια πρόταση στη Μόσχα σε μια προσπάθεια αποκλιμάκωσης της κατάστασης.

«Αν απαντήσουν θετικά, ο Τζον Κέρι θα πάει στη Μόσχα και σε αυτή την περίπτωση οι κυρώσεις δεν θα είναι άμεσες», ανέφερε. «Αν δεν απαντήσουν ή αν απαντήσουν αρνητικά, σ' αυτή την περίπτωση μπορούμε να υιοθετήσουμε μια σειρά κυρώσεων ήδη από αυτή την εβδομάδα».

Όπως διευκρίνισε, οι κυρώσεις αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν το πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων μεμονωμένων Ρώσων ή Ουκρανών, καθώς και κυρώσεις που σχετίζονται με ταξιδιωτικές θεωρήσεις εισόδου.

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΟΡΚΙΣΕ 36 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ - ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ

Τριάντα έξι εθελοντές ορκίστηκαν σήμερα στη Συμφερόπολη, ενώπιον του πρωθυπουργού της Κριμαίας Σεργκέι Αξιόνοφ, για να υπηρετήσουν ως στρατιώτες στις αμυντικές δυνάμεις που συγκροτεί η επαρχία.

Σύμφωνα με δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου η ορκωμοσία έγινε στην αυλή ενός κτιρίου, τα ουκρανικά, γαλανοκίτρινα εμβλήματα του οποίου είχαν ξαναβαφτεί βιαστικά στα χρώματα της ρωσικής σημαίας: κόκκινο, μπλε και άσπρο. Οι εθελοντές, που φορούσαν στολές παραλλαγής και κρατούσαν αυτόματα τυφέκια Καλάσνικοφ, ορκίστηκαν «να υπερασπιστούν τον λαό της Κριμαίας».

Ο Αξιόνοφ, μπροστά σε κάμερες τηλεοπτικών συνεργείων απ' όλον τον κόσμο, και φορώντας ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο κάτω από το πουκάμισό του, ευχαρίστησε τους εθελοντές "για την αφοσίωσή τους σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο". "Είστε στο εξής ο προμαχώνας του λαού της Κριμαίας", τόνισε.

Οι εθελοντές, οι περισσότεροι από τους οποίους φορούσαν κουκούλες, πλησίαζαν σε ένα τραπέζι πάνω από το οποίο κυμάτιζε η ρωσική σημαία και διάβαζαν ανά τριάδες τον όρκο: "Δεσμεύομαι να υπερασπίζομαι τον λαό της Κριμαίας και να τηρώ κατά γράμμα το σύνταγμα της Αυτόνομης Δημοκρατίας της Κριμαίας".

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Αξιόνοφ είπε ότι μέχρι σήμερα έχουν ορκιστεί 186 εθελοντές. "Δεν είναι στις προθέσεις μας να πολεμήσουμε με κανέναν. Θέλουμε μόνο να αποφασίζουμε ελεύθερα για τη μοίρα μας. Για αυτόν τον λόγο δημιουργούμε τις ένοπλες δυνάμεις. Μετά το δημοψήφισμα θα μπορούν να ενταχθούν στον ρωσικό στρατό", τόνισε.

Όταν ρωτήθηκε για το τι θα γίνει με τους στρατιώτες των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων που έχουν περικυκλωθεί μέσα στις βάσεις τους από Ρώσους στρατιώτες και φιλορώσους πολίτες, ο πρωθυπουργός είπε ότι μετά το δημοψήφισμα "θα μπορούν είτε να φύγουν από το έδαφος της Δημοκρατίας της Κριμαίας είτε, εφόσον είναι πολίτες της και το επιθυμούν, να ορκιστούν πίστη στην Αυτόνομη Δημοκρατία της Κριμαίας ή στη Ρωσική Ομοσπονδία".




NATOΪΚΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΡΑΝΤΑΡ ΣΕ ΠΟΛΩΝΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΛΟΓΩ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Ιπτάμενα ραντάρ AWACS στέλνει το ΝΑΤΟ σε αναγνωριστικές πτήσεις πάνω από την Πολωνία και τη Ρουμανία, ενόσω πλησιάζει η ημερομηνία διεξαγωγής του δημοψηφίσματος της Κυριακής στην Κριμαία, όπου όλα δείχνουν ότι θα επικρατήσει με συντριπτική υπεροχή η θέση για προσχώρηση στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Ενεργώντας κατόπιν εισήγησης του ανώτατου στρατιωτικού διοικητή της Συμμαχίας Αμερικανού πτεράρχου Φίλιπ Μπρίντλοβ, οι πρεσβευτές των κρατών-μελών του ΝΑΤΟ άναψαν τη Δευτέρα το πράσινο φως στις πτήσεις των ιπτάμενων ραντάρ.

«Οι αναγνωριστικές πτήσεις θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά επάνω από ΝΑΤΟϊκό έδαφος» υπογράμμισε εκπρόσωπος της Συμμαχίας -την περασμένη εβδομάδα το ΝΑΤΟ ανακοίνωσε ότι επανεξετάζει το σύνολο των σχέσεών του με τη Ρωσία υπό το φως των εξελίξεων στην Κριμαία, διαμηνύοντας ότι στηρίζει την κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας.

Ρουμανία και Ουκρανία υπέγραψαν επίσης τη Δευτέρα συμφωνία ενίσχυσης της διμερούς στρατιωτικής συνεργασίας, όπως ανακοίνωσε το ρουμανικό υπουργείο Εξωτερικών.

Τα ΝΑΤΟϊκά AWACS έρχονται τη στιγμή που η Ρωσία εδραιώνει τον έλεγχο στην Κριμαία και η διπλωματική ένταση οξύνεται με το βλέμμα στο δημοψήφισμα Κυριακής -το οποίο καταγγέλλουν ως παράνομο και αντισυνταγματικό το Κίεβο και η Δύση για να εισπράξουν την απάντηση του Βλ.Πούτιν ότι «συμβαδίζει με το Διεθνές Δίκαιο».

Αμφότερες ΕΕ και ΗΠΑ έχουν προειδοποιήσει τη Ρωσία με επέκταση των κυρώσεων εάν οι ρωσικές δυνάμεις της δεν αποσυρθούν από την Κριμαία και δεν συσταθεί άμεσα μία διεθνής ομάδα επαφής προς αποκλιμάκωση της κατάστασης, ωστόσο το Κρεμλίνο δεν υπαναχωρεί.




ΝΑΤΟ: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Δεκαέξι χιλιάδες στρατιώτες από 16 χώρες προετοιμάζονται να συμμετάσχουν στα μεγάλα στρατιωτικά γυμνάσια του ΝΑΤΟ στα βόρεια της Νορβηγίας, όπως ανακοίνωσε ο στρατός της χώρας. Τα στρατιωτικά γυμνάσια με την ονομασία «Ψυχρή Απάντηση» έχουν στόχο την εκπαίδευση των στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στη μάχη σε περιβάλλον μεγάλου ψύχους.

Σύμφωνα με Νορβηγό αξιωματικό, τα γυμνάσια εδάφους, αέρος και θαλάσσης περιλαμβάνουν την εισβολή σε μια εικονική χώρα στο Βορρά και την επέμβαση, έπειτα από αίτημα της χώρας αυτής, των εταίρων της του Νότου. Στα γυμνάσια θα λάβουν μέρος 9.000 Νορβηγοί στρατιώτες και 7.000 στρατιώτες από άλλες χώρες του ΝΑΤΟ (ΗΠΑ, Γαλλία, Βρετανία, Γερμανία, Καναδάς), αλλά επίσης και από τη Σουηδία και την Ελβετία που δεν ανήκουν στον ιμπεριαλιστικό οργανισμό. Αν και η στρατιωτική άσκηση ξεκινά επισήμως την Παρασκευή, τα πιο σημαντικά γυμνάσια θα πραγματοποιηθούν από τις 12 ως τις 19 Μάρτη.

Οι εκπρόσωποι του ΝΑΤΟ, προκειμένου να προλάβουν αντιδράσεις, σπεύδουν να δηλώσουν ότι τα γυμνάσια είναι προγραμματισμένα εδώ και καιρό και δεν συνδέονται με την τρέχουσα κρίση στην Ουκρανία.




ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΡΙΑ ΔΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ

Έτοιμη να προσφέρει στην Ουκρανία έως και τρία δισεκατομμύρια δολάρια το 2014 ανακοίνωσε η Παγκόσμια Τράπεζα.

«Η Παγκόσμια Τράπεζα έλαβε ένα αίτημα βοήθειας από τη μεταβατική κυβέρνηση της Ουκρανίας και είναι έτοιμη να βοηθήσει τον ουκρανικό λαό», ανέφερε σε ανακοίνωσή της, χωρίς να διευκρινίζει τη μορφή της βοήθειας.

«Προωθούμε με μια σειρά σχεδίων και σκοπεύουμε να στηρίξουμε την κυβέρνηση να προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις που είναι άμεσα απαραίτητες ώστε να μπει η οικονομία (της Ουκρανίας) σε έναν βιώσιμο δρόμο», δήλωσε ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας Τζιμ Γιονγκ Κιμ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Παγκόσμιας Τράπεζας, η οικονομία της Ουκρανίας αντιμετωπίζει μια σειρά προκλήσεων και γι’ αυτό απαιτείται άμεση δράση βραχυπρόθεσμα, αλλά και απαιτείται και μια σειρά βιώσιμων μεταρρυθμίσεων μεσοπρόθεσμα, αλλά και μακροπρόθεσμα.

Προτεραιότητα σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα, πρέπει να δοθεί στην αποκατάσταση της μακροοικονομικής σταθερότητας, στην μεταρρύθμιση του ενεργειακού τομέα, στην ουσιαστική αντιμετώπιση της διαφθοράς. Για να ρίξει στάχτη στα μάτια του Ουκρανικού λαού, η ανακοίνωση αναφέρεται και στη βελτίωση της κοινωνικής πρόνοιας για τους αδύναμους οικονομικά.

Ήδη η Παγκόσμια Τράπεζα χρηματοδοτεί με 3,7 δισεκατομμύρια δολάρια έργα στην Ουκρανία που αφορούν κυρίως την υδροδότηση και τις οδικές υποδομές.




ΝΕΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΓΙΑΝΟΥΚΟΒΙΤΣ: «H ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΣΕ ΑΠΟΣΧΙΣΗ»

Μιλώντας ξανά για πραξικόπημα στο Κίεβο, ο Βίκτορ Γιανουκόβιτς επανέλαβε πως είναι ο νόμιμος πρόεδρος της Ουκρανίας και εκτοπίστηκε παράνομα «από τη συμμορία» στην ουκρανική κυβέρνηση, απορρίπτοντας τη νομιμότητα των προεδρικών εκλογών του Μαΐου.

Σε διάγγελμά του το μεσημέρι της Τρίτης από το ρωσικό Ροστόφ επί του Ντον, στην Αζοφική Θάλασσα, ο Γιανουκόβιτς επέρριψε στη νέα ηγεσία του Κιέβου τον «κίνδυνο να αποσχιστεί η Κριμαία».

«Είμαι ακόμη ζωντανός, είμαι ο νόμιμος πρόεδρος της Ουκρανίας, και επιπλέον ο ανώτατος αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων, και είμαι βέβαιος ότι οι στρατιώτες δεν θα υπακούσαν τις διαταγές εγκληματιών» είπε ο Γιανουκόβιτς.

«Δεν παραιτήθηκα από την προεδρία, δεν εγκατέλειψα τη χώρα» είπε ο ανατραπέντας πρόεδρος, λέγοντας πως βρισκόταν στο Χάρκοβο όταν «πραξικοπηματικά», όπως είπε, η «συμμορία στο Κίεβο» καταλάμβανε την εξουσία.

Ο Γιανουκόβιτς επέκρινε επίσης την παροχή οικονομικής στήριξης από τις ΗΠΑ στο Κίεβο, λέγοντας πως «από όσο ξέρω, η αμερικανική νομοθεσία απαγορεύει τη χρηματοδότηση κυβερνήσεων που ήρθαν στην εξουσία πραξικοπηματικά».
http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=15596:oukrania&catid=37:di-evropi&Itemid=172

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου