Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

«Σταθείτε γεροί, θα είμαστε δίπλα σας»! Ο Στέφανος Κασσελάκης βράδυ Σαββάτου στα μπλόκα των αγροτών


Στο πλευρό των αγροτών βρέθηκε το βραδυ του Σαββάτου ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς μετά την επίσκεψή του στην Agrotica της Θεσσαλονίκης, μετέβη σε αγροτικά μπλόκα μαζί με τους αγρότες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ άκουσε προσεχτικά τις αγωνίες και τα προβλήματα τους.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ συνοδευόμενος από τη Θεοδώρα Τζάκρη επισκέφτηκε αρχικά αγροτικό μπλόκο στην Κουλούρα Ημαθίας, όπου άκουσε τα προβλήματα των αγροτών. «Συνεχίστε τις κινητοποιήσεις σας, σταθείτε γεροί, σηκώστε ανάστημα και εμείς από δίπλα σας» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.


Αμέσως μετά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επισκέφθηκε και το αγροτικό μπλόκο στο Μακροχώρι.

Αργότερα βρέθηκε σε μπλόκο στην Καστοριά, ακούγοντας ξανά με προσοχή τα αιτήματα των αγροτών. Ο Στέφανος Κασσελάκης μεταξύ άλλων υπενθύμισε τις 8 κοστολογημένες προτάσεις που κατέθεσε πρόσφατα ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τους αγρότες.

Ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στα social media σημείωσε: «Από την Agrotica, στη συνάντηση με το πανελλήνιο συντονιστικό μπλόκο αγροτών, και μετά στα μπλόκα. Οι αγρότες έχουν αφεθεί μόνοι τους απέναντι στην αισχροκέρδεια, που η κυβέρνηση βάφτιζε προεκλογικά ως εισαγόμενη.

Εμείς καταθέσαμε 8 προτάσεις – λύσεις. Βρισκόμαστε δίπλα τους. Δεν μπορεί άλλο η κοινωνία να ζει σε παραίτηση».

«Είστε αδικημένοι, έχετε κάθε δίκιο να είστε εξοργισμένοι, να είστε στα μπλόκα» ήταν τα λόγια του Στέφανου Κασσελάκη προς τους αγρότες στην Agrotica, οι οποίοι νωρίτερα το μεσημέρι του Σαββάτου πραγματοποίησαν κινητοποίηση.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είπε χαρακτηριστικά ότι «η κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη θέλει να αγοράσει λίγο χρόνο από τους αγρότες και όχι να λύσει το πρόβλημά τους».

Ο ίδιος συνομίλησε με τους αγρότες από τα μπλόκα και δεσμεύτηκε ενώπιον τους ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα στηρίξει τον αγώνα τους με κάθε τρόπο.Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου