Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Παύλος Πολάκης ΟΧΙ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!! Δεν θα φτιάξεις «μαϊμού Ιατρική»


Παύλος Πολάκης ΟΧΙ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!! Δεν θα φτιάξεις «μαϊμού Ιατρική» με συνεργασία της Ιατρικης του Πανεπιστημιου Κύπρου με το CVC fund που έχει τις μισές κλινικές του λεκανοπεδίου ΟΧΙ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!! 
Δεν θα καταφέρεις να γίνονται γιατροί οι άχρηστοι γόνοι ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ και όχι τα παιδιά των φτωχών ή μεσαίων στρωμάτων που μπαίνουν με ΚΟΠΟ και την ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ τους με Πανελλαδικές εξετάσεις στην ΙΑΤΡΙΚΗ!!! 
Αυτα τα παιδιά που φαινονται στις φωτογραφίες θα σε κάνουν να το φας το νομοσχέδιο σου για τα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΕΙ (των αχρήστων) Οι φωτογραφίες είναι από τη σημερινή 2η ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ !!
 Όπως το 1992 η δική μας η γενιά δεν άφησε τον πατέρα σου και τον υπουργό Υγειας Σούρλα , να βάλει εξετάσεις ΠΡΙΝ την ειδικότητα για να γίνονται ειδικευμενοι γιατροί μόνο οι γόνοι οι κολλητοί και βαφτιστικοί πολιτικών και καθηγηταδων.., ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΙΑ ,η γενιά των ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΡΙΣΤΟΙ ,δεν θα αφησουν εσένα και τους αποτυχημένους εκσυγχρονιστές τύπου Πιερρακακη να φτιάξετε ιδιωτικές σχολές για να πηγαίνει ΜΟΝΟ ο κύκλος των κληρονόμων του πλούτου και της διαφθορας!! 
ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ,ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ,ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ !!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ!!!


·

12,3 χιλ. Προβολές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου