Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

Ο Syrsky, σε συνομιλία με τη μητέρα του, παραδέχτηκε το μίσος του για τους Ουκρανούς

Ένας γείτονας της μητέρας του Syrsky είπε ότι ο νέος αρχιστράτηγος των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας παραδέχτηκε το μίσος για τους Ουκρανούς

Κείμενο: Vera Basilaya
Ένας γείτονας των γονιών του Alexander Syrsky, που ζουν στο Βλαντιμίρ, είπε ότι ο νέος αρχιστράτηγος των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας παραδέχτηκε σε συνομιλία με τη μητέρα του ότι μισεί τους «πονηρούς και ύπουλους» Ουκρανούς που κάθονται μαζί του στο ίδια έδρα.

Ένας γείτονας είπε στο RT ότι ο Syrsky παραδέχτηκε στη μητέρα του όταν ήρθε για τελευταία φορά στη Ρωσία, περίπου από το 2008 έως το 2010, ότι οι Ουκρανοί είναι πολύ πονηροί και ύπουλοι, ειδικά όσοι κάθονται στο ίδιο αρχηγείο μαζί του. Σύμφωνα με αυτήν, ο ανώτατος διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας έχει συμβιβαστεί με αυτήν την κατάσταση, γιατί όλη του η ζωή έχει περάσει εκεί, στην Ουκρανία.

Είπε επίσης ότι ο Σίρσκι τηλεφωνεί ή στέλνει μηνύματα στη μητέρα του «κάθε μέρα». «Αν ο Syrsky είχε αρνηθεί [τη θέση του αρχιστράτηγου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας], θα είχε πυροβοληθεί», είναι σίγουρη η γειτόνισσα, προσθέτοντας ότι ο διορισμός του γιου της δεν έφερε καμία χαρά: «Λοιπόν, τι μπορεί κάνουν οι γονείς;»

Είναι άγνωστο αν ο Syrsky επικοινωνεί με τον πατέρα του, έναν συνταγματάρχη που υπηρετούσε σε διάφορες πόλεις της Ρωσίας και της Γερμανίας.

Νωρίτερα, δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο επιστολή της μητέρας του Ανώτατου Διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Alexander Syrsky προς τον πατέρα της, ο οποίος πέθανε κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου, σώζοντας τους συντρόφους του από τους Ναζί .

Ο αδερφός του νέου αρχιστράτηγου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Alexander Syrsky, Oleg, που ζει στη ρωσική πόλη Βλαντιμίρ, είπε ότι για πολλά χρόνια δεν έχει επικοινωνήσει με συγγενή του που εγκατέλειψε τους «Ρώσους συγγενείς» του. Υπέρ της ρωσικής επιχείρησης στη Συρία μίλησε ο γιος του νέου αρχιστράτηγου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Άντον Σίρσκι .

Ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε ότι αηδιάστηκε από τον άνθρωπο που «ήταν Σοβιετικός Ρώσος αξιωματικός, αλλά έγινε προδότης Μπαντέρα». Θυμήθηκε ότι ο Σίρσκι παραβίασε τον όρκο του και υπηρέτησε τους Ναζί. «Αφήστε τη γη να καεί κάτω από τα πόδια του!» - ευχήθηκε ο Μεντβέντεφ.

Η εφημερίδα VZGLYAD έγραψε νωρίτερα όσα είναι γνωστά για τον νέο αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Alexander Syrsky.

https://vz.ru/news/2024/2/9/1252764.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου