Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΣΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΝΤΑΦΙ?

Στην Τυνησία έχουν καταφύγει η οικογένεια και φίλοι του Μουαμάρ Καντάφι, σύμφωνα με αραβικά μέσα ενημέρωσης. Η δεύτερη σύζυγος του Λίβυου συνταγματάρχη, Σάφια, καθώς και η κόρη του Αΐσα μετέβησαν πριν από λίγες ημέρες σε τυνησιακό έδαφος...
και διαμένουν σε ξενοδοχείο του νησιού Τζερμπά, ανέφεραν το τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera, το οποίο επικαλέστηκε Τυνήσιους αξιωματούχους που θέλησαν να παραμείνουν ανώνυμοι, και η παναραβική εφημερίδα Al-Quds Al-Arabi. Την είδηση μετέδωσε αργότερα και το Reuters, επικαλούμενο Τυνήσιο αξιωματούχο ασφαλείας.

Σύμφωνα με τα αραβικά μέσα ενημέρωσης, μαζί τους βρίσκεται και ο σύζυγος της Αΐσα, ο οποίος τραυματίστηκε στον πόλεμο εναντίον των δυνάμεων της αντιπολίτευσης, αλλά και ο μεγαλύτερος γιος του Καντάφι και της πρώτης του συζύγου Φατιμά, Μοχαμάντ, επικεφαλής εταιρείας τηλεπικοινωνιών. Πάντως η Al-Quds Al-Arabi διευκρίνισε ότι ο 41χρονος Μοχαμάντ Καντάφι βρίσκεται από την Κυριακή στο Τζερμπά, όπου υποβάλλεται σε ιατρική θεραπεία, ωστόσο, οι αρχές της Τρίπολης δεν έχουν επιβεβαιώσει καμία από τις πληροφορίες που μεταδίδονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου