Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

«Ο Μουάμαρ Καντάφι βρίσκεται στην Τρίπολη»

Ο Μουάμαρ Καντάφι βρίσκεται στην Τρίπολη και είναι καλά στην υγεία του...
δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της λιβυκής κυβέρνησης Μούσα Ιμπραχίμ, διαψεύδοντας τις πληροφορίες της Ρώμης, σύμφωνα με τις οποίες ο συνταγματάρχης μπορεί να έχει τραυματιστεί και να έχει φύγει.
"Η υγεία του ηγέτη είναι πολύ καλή, έχει πολύ καλό ηθικό και είναι καλοδιάθετος" δήλωσε ο Ιμπραχίμ κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου, σημειώνοντας ότι ο συνταγματάρχης Καντάφι βρίσκεται πάντα στην λιβυκή πρωτεύουσα.

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Λιβύης ερωτήθηκε σχετικά με τα σχόλια του Ιταλού υπουργού Εξωτερικών Φράνκο Φρατίνι, σύμφωνα με τα οποία ο Μουάμαρ Καντάφι τραυματίστηκε και έφυγε από την Τρίπολη.
Η λιβυκή τηλεόραση μετέδωσε ηχητικό μήνυμα του Καντάφι
Σε ηχητικό μήνυμά του που μεταδόθηκε απόψε από την κρατική τηλεόραση της Λιβύης, ο συνταγματάρχης Μουάμαρ Καντάφι τόνισε ότι οι βομβαρδισμοί του ΝΑΤΟ δεν μπορούν να τον αγγίξουν γιατί ο ίδιος βρίσκεται "στις καρδιές εκατομμυρίων Λίβυων".
Απευθυνόμενος στο ΝΑΤΟ, ο Καντάφι είπε: "Θέλω να σας πω ότι οι βομβαρδισμοί σας δεν θα με φτάσουν επειδή εκατομμύρια Λίβυοι με έχουν στην καρδιά τους".
Ο Καντάφι ευχαρίστησε μάλιστα τους αρχηγούς κρατών που ενδιαφέρθηκαν για την κατάστασή του και ζήτησαν να πληροφορηθούν αν είναι καλά στην υγεία του μετά την αεροπορική επιδρομή του ΝΑΤΟ την Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου