Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Διασπασμένη η οικογένεια Καντάφι

Ο γιος του Καντάφι, Σέιφ αλ Ισλάμ
Διασπασμένη φαίνεται η οικογένεια του Μουαμάρ Καντάφι καθώς απόψε ένας από τους γιους του Σεΐφ αλ-Ισλάμ έκανε έκκληση για «αντίσταση», ενώ ο αδελφός του Σαάντι δήλωσε πρόθυμος να παραδοθεί προκειμένου να σταματήσει η αιματοχυσία στη χώρα.

O Σεΐφ αλ-Ισλάμ, μέσω ηχητικού μηνύματος που μετέδωσε το δορυφορικό κανάλι Arrai, με έδρα τη Δαμασκό δήλωσε: "Σας μιλάω από ένα προάστιο της Τρίπολης. Θέλουμε να καθησυχάσουμε τον λαό της Λιβύης, είμαστε ακόμα εδώ, η αντίσταση συνεχίζεται και η νίκη είναι κοντά". "Κάθε Λίβυος είναι Μουάμαρ Καντάφι, κάθε Λίβυος είναι Σεΐφ αλ-Ισλάμ. Όπου και αν βρεθείτε μπροστά στον εχθρό, πολεμήστε τον", πρόσθεσε. Ο ίδιος μίλησε και για τον πατέρα του Μουαμάρ λέγοντας : "Ο ηγέτης είναι καλά".



Από την άλλη πλευρά ο Σαάντι Καντάφι χαρακτήρισε τους εξεγερμένους ως "αδελφούς" και δήλωσε έτοιμος να παραδοθεί για να "σταματήσει η αιματοχυσία" στη Λιβύη, σε τηλεοπτική του συνέντευξη απόψε στο Al-Arabiya.

"Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα που είναι στην εξουσία, οι εξεγερμένοι είναι αδέλφια μας", είπε ο Σαάντι και πρόσθεσε: "Αν η παράδοση μου σταματήσει την αιματοχυσία, είμαι έτοιμος να παραδοθώ και απόψε"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου