Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν


“ Ανακοινώθηκε και επισήμως η υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν από τον πρόεδρο του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς Πιερ Λοράν ”
Ανακοινώθηκε και επισήμως η υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν από τον πρόεδρο του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς Πιερ Λοράν, σε συνέδριο του ΚΕΑ στη Μαδρίτη.

Σήμερα στις 13:30, στο συνέδριο του ΚΕΑ, πρόκειται να μιλήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Την Κυριακή αναμένεται να εγκριθεί η υποψηφιότητα Τσίπρα από το Σώμα του Συνεδρίου, να εκλεγεί το νέο προεδρείο του ΚΕΑ και να συνεδριάσει το νέο εκτελεστικό γραφείο.
Ο Πιερ Λοράν, μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής στο συνέδριο του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ελπίδα για το μέλλον, λέγοντας ότι συμβολίζει τον αγώνα που δίνει η Αριστερά στην νεοφιλελεύθερη Ευρώπη.

Η υποψηφιότητα Τσίπρα για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «συνιστά απάντηση στον δημοσιονομικό αυταρχισμό, τη συρρίκνωση της Δημοκρατίας και την καταστροφική πολιτική της λιτότητας», τόνισε ο κ. Λοράν.

Σήμερα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις τοποθετήσεις των συνέδρων επί της Προγραμματικής Πλατφόρμας και του Πολιτικού Ντοκουμέντου (Πολιτική Απόφαση), ενώ την Κυριακή θα διεξαχθούν οι ψηφοφορίες για τα ψηφίσματα, την Πολιτική Απόφαση του συνεδρίου και την Προγραμματική Πλατφόρμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου