Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Τατσόπουλος: Είμαι το νούμερο 59

Ο Πέτρος Τατσόπουλος, μιλώντας στο Βήμα Fm, τάχθηκε ακόμη μια φορά υπέρ των 58 και ανακοίνωσε πως παραβρεθεί στην επόμενη εκδήλωση της κίνηση στην Κηφισιά, σημειώνοντας πως «αν χρειαστεί να παρέμβει, θα παρέμβει».

«Από τον καιρό που ήμουν στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, διότι ΣΥΡΙΖΑ δεν ήμουν ποτέ, έλεγα πως αυτοί είναι οι φυσικοί μας σύμμαχοι», τόνισε και συνέχισε:

«Αν έχουν κάποιο λόγο ύπαρξης, είναι για να ενώσουν το χώρο της Κεντροαριστεράς. Λοιπόν, αν καταφέρουν αυτό, έχουν κάποιο νόημα, διότι δεν βλέπω κάποια άλλη δύναμη που μπορεί να ανασχέσει το λαϊκισμό, αφού βλέπουμε τα δύο κόμματα να πηγαίνουν με χίλια, δαιμονοποιώντας το ένα το άλλο και μόνη δύναμη κοινής λογικής μου φαίνεται ότι είναι οι 58».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής αναφέρθηκε και στην απροθυμία της ΔΗΜΑΡ να συμπορευτεί με του «58» για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς. «Φαίνεται ότι δεν το καταλαβαίνει αυτό ο κ. Κουβέλης. Κάποια μέλη της ΔΗΜΑΡ το καταλαβαίνουν. Να μην περιμένουν, όμως, τον όλεθρο στις ευρωεκλογές για να βάλουν μυαλό. Τον βλέπουν μπροστά τους, οι δημοσκοπήσεις τούς το λένε, χτυπάνε καμπανάκι: "Ενωθείτε, ενωθείτε, ενωθείτε. Διότι αλλιώς, θα εξαφανιστείτε"», τόνισε.

«Μπορώ να πάω σπιτάκι μου μια χαρά. Το θέμα είναι πως ή θα δουλέψουμε για την ενότητα της Κεντροαριστεράς, γιατί βλέπω αυτή τη στιγμή και τα δύο μεγάλα κόμματα να επενδύουν στην πιο ακραία μορφή λαϊκισμού, φαίνεται ότι η Κεντροαριστερά είναι ο μόνος χώρος που βλέπω. Ανθρώπινα όντα, πρώτα απ’ όλα, που δεν είναι ζόμπι και δεν πάνε με τον αυτόματο πιλότο», σημείωσε.

http://tvxs.gr/news/ellada/tatsopoylos-eimai-noymero-59

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου