Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΠΟΡΕΙΑ

(Κυρ. 18/05/14 – 16:47)

Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ, ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Κανονικά και με απόλυτη ηρεμία οι πολίτες προσέρχονται από το πρωί της Κυριακής (18/05) στις κάλπες για την εκλογή νέων Δημοτικών και Περιφερειακών αρχών, δίνοντας με τη ψήφο τους γενικότερη πολιτική διάσταση στην επιλογή τους.

Πολιτικοί κύκλοι, σχεδόν, προεξοφλούν ότι το μήνυμα από τις κάλπες είναι μήνυμα μεγάλης προοδευτικής ανατροπής και ελπίδας, το οποίο αντιπροσωπεύουν πρώτα απ’ όλα τα ψηφοδέλτια ευρείας νίκης που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στους μεγάλους Δήμους και κυρίως στις Περιφέρειες.

Οι ίδιοι πολιτικοί κύκλοι υπογράμμιζαν ότι σχεδόν βέβαια νικηφόρα αποτελέσματα προοδευτικής ανατροπής του πρώτου γύρου θα αποτελέσουν μόνο το πρώτο βήμα μιας μεγάλης λαϊκής νίκης, η οποία θα ολοκληρωθεί την επόμενη Κυριακή (25/5), προκαλώντας μια χιονοστιβάδα θετικών και δημοκρατικών πολιτικών εξελίξεων σε όφελος του τόπου και του λαού, ο οποίος διψάει για διέξοδο, αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη.

Η Iskra έχει συλλέξει τις πρώτες έγκυρες πληροφορίες από exit-poll, τα οποία διεξάγονται έξω από τα μεγάλα εκλογικά τμήματα μέχρι αυτή την ώρα, τις οποίες, όμως, τηρώντας την εκλογική δεοντολογία, δεν θα τις κοινοποιήσει πριν κλείσουν οι κάλπες.

http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=16362:2014-05-18-13-46-38&catid=83:aristera&Itemid=200




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου