Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Κανιβαλικές νεοδημοκρατικές προθέσεις

Γράφει ο mitsos175

Ο πρώτος νόμος του Κούλη είναι γνωστός. Αν ο Μητσοτάκης πάρει την εξουσία, θα καταργήσει το Πανεπιστημιακό Άσυλο.

Ο δεύτερος νόμος που θα φέρει η ΝΔ ποιος θα είναι;
Η κατάργηση των συντάξεων και των επιδομάτων; Η κατάργηση των αργιών; Η κατάργηση του μισθού και η επαναφορά της δουλείας; 

Σίγουρα όλα αυτά και άλλα πολλά, όπως το ξεπούλημα του δημοσίου πλούτου, οι διώξεις, η άγρια καταστολή, οι μίζες και τα ρουσφέτια (μόνο στα βαφτιστήρια) θα είναι στο μενού της Νέας Δικτατορίας.
Φυσικά, άλλο οι πραγματικές προθέσεις τους -τις οποίες για ευνόητους λόγους δεν κάνουν γνωστές- και άλλο τι τελικά θα κατορθώσουν.
Η ΝΔ έρχεται για να πηδήξει. "Έρχεται π0%*$α". Να δούμε όμως σε ποιανού οπίσθια θα μπει. 

Χάρη στις τούμπες του ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ αναστήθηκε. Έτσι ο Κούλης είναι έτοιμος να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα: Ένα κατάδικό του Μνημόνιο, πολύ χειρότερο από τα προηγούμενα.
Ένα Μνημόνιο που θα κάνει επιτέλους την Ελλάδα "Γη Μαδιάμ". Ένα καταγάλανο Μνημόνιο αφιερωμένο στα γαλάζια πρόβατα, που ψηφίζουν στις 7 τοχασάπη. 
"Φρεσκοκομμένος κιμάς εργαζόμενου, συνταξιούχος λουκάνικο, φιλέτο άνεργου και μπριζόλα μετανάστη". Κρέατα για κάθε κανίβαλο. 

Αχ Ντόλι μου! Νομίζεις πως είσαι σπουδαίο πρόβατο, επειδή σε κλωνοποίησαν. Αμ στην Ελλάδα τα πρόβατα ψηφίζουν Ντόλι μου! Κλώνους απατεώνων, απογόνους κηφήνων, εγκληματιών και προδοτών.

Κι εγώ ανατρέχω στο παρελθόν. Διαβάζω για τη μεγαλύτερη αρματομαχία που έγινε ποτέ. Σαν σήμερα η Ναζιστική Γερμανία παθαίνει πανωλεθρία στοΚουρσκ χάρη στην προετοιμασία και την αυτοθυσία του Σοβιετικού λαού.
Και οι ναζί να πηδήξουν ήθελαν. Μόνο που οι Σοβιετικοί είχαν αντιρρήσεις. Τελικά οι Γερμανικοί πισινοί έτσουζαν για καμιά πενηνταριά χρόνια μέχρι πουέπεσε ο υπαρκτός Σοσιαλισμός και αναθάρρησαν τα ζόμπι. 

Τελικά έχει δίκιο η παροιμία: Οι έξυπνοι μαθαίνουν από τα λάθη των άλλων, οι ηλίθιοι από τα δικά τους. Κάθε γενιά έχει ένα Μητσοτάκη που θα την κάνει να βλαστημήσει την ώρα και τη στιγμή που τον ψήφιζε. 

Από το 1993 πέρασαν 26 χρόνια. Αναρωτήθηκαν ποτέ γιατί δεν ξαναβγήκε ο Επίτιμος; Θα μάθουν τώρα με τον γιο του.

ΥΓ Καθίστε, βρε νεοδημοκράτες, να μετρηθούν πρώτα τα κουκιά, κι έπειτα ξεσαλώνετε. Γιατί οι δημοσκοπήσεις τα λένε διφορούμενα. "Από 34 έως 40 η ΝΔ". Άλλο όμως 34 άλλο 40. Κι άλλο 24 ο ΣΥΡΙΖΑ, άλλο 30.
20% έχουν στους εγγεγραμμένους και κάνουν λες κι έχουν το 100%. Γι αυτό σας λέω. Καθίστε να δούμε τι θα πει τελικά ο κόσμος.



https://tsak-giorgis.blogspot.com/2019/07/blog-post_85.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου