Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Οι Χούτι μετά τους Βομβαρδισμούς ΗΠΑ/ΗΒ που έπληξαν 73 ΣΤΟΧΟΥΣ, σκοτώνοντας 5 και τραυματίζοντας 6.


«Ο αμερικανο-βρετανικός εχθρός, ως μέρος της υποστήριξής του για τη συνέχιση του ισραηλινού εγκλήματος στη Γάζα, εξαπέλυσε μια βάναυση επίθεση κατά της Δημοκρατίας της Υεμένης με εβδομήντα τρεις επιδρομές, στοχεύοντας την πρωτεύουσα, Σαναά, και τις επαρχίες της Χοντέιντα, Ταΐζ, Hajjah και Saada. 
Ο Θεός είναι αρκετός για εμάς, και είναι ο καλύτερος διαθέτης, ο καλύτερος προστάτης και ο καλύτερος βοηθός 
Οι επιδρομές οδήγησαν στο θάνατο πέντε μαρτύρων και στον τραυματισμό άλλων έξι από τις ένοπλες δυνάμεις μας. 
Ο αμερικανικός και βρετανικός εχθρός φέρει την πλήρη ευθύνη για την εγκληματική του επίθεση εναντίον του λαού μας της Υεμένης και δεν θα μείνει αναπάντητη και ατιμώρητη. Οι ένοπλες δυνάμεις της Υεμένης δεν θα διστάσουν να στοχοποιήσουν πηγές απειλής και όλους τους εχθρικούς στόχους σε ξηρά και θάλασσα για την υπεράσπιση της Υεμένης, της κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας της. 
Αυτή η βάναυση επίθεση δεν θα αποτρέψει την Υεμένη από τη θέση της υποστήριξης και υποστήριξης για την καταπίεση του παλαιστινιακού λαού, και οι ένοπλες δυνάμεις της Υεμένης επιβεβαιώνουν τη συνεχή αποτροπή ισραηλινών πλοίων ή εκείνων που κατευθύνονται προς τα λιμάνια της κατεχόμενης Παλαιστίνης από τη ναυσιπλοΐα στο Αραβικό και το Κόκκινο Θάλασσες. 
Ζήτω η Υεμένη, ελεύθερη, αγαπητή και ανεξάρτητη 
Η νίκη ανήκει στην Υεμένη και σε όλους τους ελεύθερους ανθρώπους του έθνους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου