Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Συμπλοκή αστυνομικών με οπλισμένο άνδρα και σύγκρουση μεταξύ περιπολικών στον Βύρωνα

Αθήνα
Συμπλοκή σημειώθηκε τα ξημερώματα στον Βύρωνα, όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν ύποπτο άτομο, το οποίο αντιστάθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι τον οδηγό του περιπολικού. Ο δράστης δέχθηκε τα πυρά αστυνομικού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Λίγο μετά το περιστατικό, το περιπολικό που αποχωρούσε από το σημείο συγκρούστηκε με άλλο περιπολικό που κατέφθανε στην περιοχή για υποστήριξη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αστυνομικών.


Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στην οδό Εμπεδοκλέους, όταν το πλήρωμα της Αμεσης Δράσης επιχείρησε να ελέγξει έναν 45χρονο, ο οποίος επέβαινε σε δίκυκλο. Τότε εκείνος χρησιμοποιώντας μαχαίρι επιτέθηκε και τραυμάτισε έναν από τους αστυνομικούς ο οποίος ήταν ο οδηγός του οχήματος.

Ο δράστης, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα όπλο, δέχθηκε τα πυρά από άλλον αστυνομικό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι και να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 45χρονος έχει ξανααπασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις του κοινού ποινικού δικαίου.

Στη συνέχεια και ενώ οι αστυνομικοί αποχωρούσαν από το σημείο το περιπολικό συγκρούστηκε στη διασταύρωση των οδών Φιλολάου και Αρρύβου με άλλο περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Ζωγράφου το οποίο κατευθυνόταν στο σημείο όπου νωρίτερα έγινε το επεισόδιο. Από την σύγκρουση δυο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου