Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΝΕΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ



ΔΕ ΘΈΛΟΥΜΕ ΣΥΝΑΊΝΕΣΗ!!!!! Γ.Ζ.

Νέα έκκληση για πολιτική συναίνεση στην Ελλάδα απηύθυνε χθες ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο οποίος ζήτησε από τις ελληνικές πολιτικές δυνάμεις να υποστηρίξουν τις προωθούμενες μεταρρυθμίσεις. Εξέφρασε, επίσης, την ελπίδα η νέα...



ελληνική κυβέρνηση να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, ώστε η χρηματοδοτική βοήθεια προς την Ελλάδα να συνεχιστεί ομαλά. Σύμφωνα με τον Ζ. Μπαρόζο, η Ελλάδα και η ΕΕ πρέπει να εργαστούν στην κατεύθυνση της διατήρησης της οικονομικής σταθερότητας. Δήλωσε μάλιστα πεπεισμένος ότι οι πολιτικοί ηγέτες στην Ελλάδα και την Ευρώπη θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα συμπεριφερθούν με υπευθυνότητα.
"Η Ελλάδα χρειάζεται στήριξη για να ξεπεράσει τις δυσκολίες και μπορεί να εκπληρώσει όσα απαιτούνται από αυτήν", υπογράμμισε ο Ζ. Μπαρόζο, ο οποίος είπε ότι αναμένει από το Eurogroup της Κυριακής να επιλύσει τις εναπομείνασες διαφορές και να καταλήξει σε μια "υπεύθυνη συμφωνία" όσον αφορά το νέο πακέτο δανεισμού της Ελλάδας.
Εξάλλου, ο εκπρόσωπος του Ολι Ρεν δήλωσε ότι η έκθεση της τρόικας για την αξιολόγηση του προγράμματος της Ελλάδας έχει περιέλθει στους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης και θα αποτελέσει τη βάση της συζήτησης στο Eurogroup αύριο και τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο.
ΣΤΙΣ 19:06

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου