Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Λ. Κατσέλη: Το έργο θα συνεχισθεί

Ακατανόητη αλλαγή....Γ.Ζ.
Το διάδοχό της στο τιμόνι του υπουργείου Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη καλωσόρισε η απερχόμενη υπουργός Λούκα Κατσέλη, κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής.



«Θέλω να παραδώσω στο Γιώργο Κουτρουμάνη το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου που αυτήν την κρίσιμη περίοδο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην κοινωνία και την οικονομία», ανέφερε η κ. Κατσέλη, συμπληρώνοντας πως «κάναμε πολλά και πρέπει να κάνουμε ακόμα περισσότερα».

Ειδικότερα, ευχαρίστησε τον κ. Κουτρουμάνη που όπως είπε μαζί αντιμετώπισαν πολλές προκλήσεις στο χώρο της κοινωνικής ασφάλισης και της εργασίας και μαζί έβαλαν τις βάσεις για να προχωρήσει το έργο του υπουργείου.

Η απερχόμενη υπουργός εμφανίστηκε βέβαιη ότι με την καθοδήγηση του νέου υπουργού το έργο που έχει ξεκινήσει θα συνεχισθεί. Επιπλέον, σημείωσε ότι κατά τη θητεία της προχώρησε σε εξυγιαντικές τομές στα οικονομικά των ταμείων και συμπλήρωσε ότι ήταν σημαντικό επίτευγμα το γεγονός ότι τους τέσσερις πρώτους μήνες του 2011 εξοικονομήθηκαν δαπάνες 435 εκατ. ευρώ στον τομέα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Συνεχίζοντας τον απολογισμό του έργου της αναφέρθηκε και στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση και πρόσθεσε ότι ΟΑΕΔ ΙΚΑ ΣΕΠΕ από το Σεπτέμβριο θα είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου