Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Με νόμο η ρύθμιση για τα ταξί


Δε μπορεί να είναι στην ιδία κυβέρνηση Ρέπας και Ραγκούσης !!!
Μία μικρή υποχώρηση θα κάνει το απόγευμα ο Ραγκούσης προς τους ταξιτζήδες και κυρίως προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Ο Υπουργός Υποδομών θα αποδεχθεί πρόταση η όποια ρύθμιση για τα ταξί να μην γίνει με προεδρικό διάταγμα, αλλά με νόμο.



Ο στόχος των βουλευτών είναι να διαβεβαιώσουν τους ιδιοκτήτες ότι εκείνοι θα είναι οι εγγυητές της συμφωνίας. Η Βουλή και οι βουλευτές αποτελεί εγγύηση διαφάνειας και διασφαλίζει ότι δεν θα υπάρξουν αιφνιδιασμοί, λένε χαρακτηριστικά.

Επί της ουσίας, πάντως, ο Ραγκούσης θα κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του, δεν θα παρουσιάσει τις προτάσεις του. Ωστόσο έχει αποδεχθεί ότι θα υπάρχουν πληθυσμιακά κριτήρια και έχει προσυμφωνήσει με τους κυβερνητικούς βουλευτές ότι μέχρι τις 30 Αυγούστου θα έχει δώσει στην δημοσιότητα τις θέσεις του.

Από προδομένους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ οι πιο ακραίες αντιδράσεις για τα ταξί

Από προδομένους και απογοητευμένους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ προέρχονται οι πιο ακραίες αντιδράσεις για την απελευθέρωση του επαγγέλματος των ιδιοκτητών ταξί, δήλωσε ο γραμματέας συνδικαλιστικού της ΝΔ, Γιάννης Μανώλης στον Βήμα 99,5.

Όπως τόνισε στις περιοχές όπου κλείνουν λιμάνια, αεροδρόμια και διόδια υπερτερεί πλειοψηφικά το ΠΑΣΟΚ. «Νιώθουν προδομένοι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ» τόνισε.

Ο κ.Μανώλης κατηγόρησε τον υπουργό Υποδομών ότι δεν τον ενδιαφέρει τίποτα.

«Δεν δικαιολογώ τις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί» είπε, ωστόσο, παρότρυνε τον κ.Ραγκούση να ανακοινώσει ότι θα υπάρξουν πληθυσμιακά κριτήρια στο άνοιγμα του επαγγέλματος για να εκτονωθεί η κατάσταση.

Πρόσθεσε ακόμη ότι ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, έφτασε στο σημείο να ζητήσει από τους ιδιοκτήτες ταξί να σταματήσουν την απεργία για να δείξει πόσο δραματική έχει γίνει η κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου