Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Ιταλίδα σερβιτόρα αρνήθηκε να εξυπηρετήσει τον Κάμερον!


Ιταλίδα σερβιτόρα αρνήθηκε να εξυπηρετήσει τον Κάμερον!«Στη μεγάλη κοινωνία του Κάμερον όλοι ενθαρρύνονται να κάνουν πράγματα για τους εαυτούς τους», αυτός είναι ο υπότιτλος που χρησιμοποίησε η βρετανική The Telegraph για να σχολιάσει το γεγονός ότι η 27χρονή Ιταλίδα σερβιτόρα αρνήθηκε να τον σερβίρει καπουτσίνο.



Ο Βρετανός πρωθυπουργός βρίσκεται στην Τοσκάνη της Ιταλίας για οικογενειακές διακοπές, όπου και αποφάσισε να απολαύσει ένα καπουτσίνο συνοδευόμενος από τη γυναίκα του και μία φίλη του ζευγαριού.

«Αλλά ακόμη και ο πρωθυπουργός πρέπει να εξεπλάγην όταν - την πρώτη πλήρη ημέρα των καλοκαιρινών διακοπών του - μία Ιταλίδα σερβιτόρα, από την οποία ζήτησε καφέ, του απάντησε ότι πρέπει να τον πάρει μόνος του», σχολιάζει η εφημερίδα.

«Ο κ. Κάμερον έπρεπε να γίνει σερβιτόρος για τη γυναίκα του Σαμάνθατην Κυριακή όταν δεν αναγνωρίστηκαν σε ένα καφέ ύστερα από ένα περίπατο στην πόλη στην αρχή, μάλιστα, των 2 εβδομάδων διακοπών τους στην Τοσκάνη», συνεχίζει το δημοσίευμα.

Ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας περίμενε στην ουρά για να παραγγείλει 3 καπουτσίνο στο Ντολκενέρο καφέ. Στη συνέχεια ο κ. Κάμερον ζήτησε από την σερβιτόρα αν μπορούσε να τα μεταφέρει έξω, όπου καθόταν η σύζυγος του με την συνεργάτιδα του. Αλλά η σερβιτόρα του απάντησε πως ήταν πολύ απασχολημένη.

«Ήταν αργά όταν μου είπαν ποιοι ήταν, και τώρα νοιώθω πολύ ντροπιασμένη», δήλωσε η 27χρονή Φραντζέσκα Αριάνη.

«Έτρεχα διαρκώς, ήμουν πραγματικά πολύ απασχολημένη, έτσι όταν μου ζήτησε να του μεταφέρω τους καφέδες του είπα ότι θα έπρεπε να το κάνει μόνος του», συμπληρώνει η ίδια.

Ακόμη, η σερβιτόρα έμεινε έκπληκτη για το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός πλήρωσε τους καφέδες αξίας 3,10 ευρώ, χωρίς να αφήσει φιλοδώρημα. «Εξεπλάγην λίγο σχετικά με αυτό, γιατί μου είπαν ότι είναι σχετικά πλούσιος», δήλωσε η Αριάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου