Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΔ: Να ξεκαθαρίσει τη θέση του για τα ταξί ο Ραγκούσης

ΝΔ: Να ξεκαθαρίσει τη θέση του για τα ταξί ο Ραγκούσης
Να παρουσιάσει τις προτάσεις της κυβέρνησης για την απελευθέρωση του κλάδου των ταξί και "να ξεκαθαρίσει, επιτέλους, τη θέση του" κάλεσε τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Ραγκούση, ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ, Μιχάλης Παπαδόπουλος.


"Πριν λίγο καιρό ο υπουργός Μεταφορών Επικοινωνιών και Δικτύων κ. Ραγκούσης, δήλωνε με τον πλέον κατηγορητικό τρόπο, ότι θα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για το θέμα των Ταξί έως τα τέλη Αυγούστου" ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος. "Δυστυχώς, κανείς δεν τις είδε μέχρι σήμερα. Και αυτό γιατί, είτε δεν έχουν ακόμη προτάσεις, είτε κρύβονται μέχρι να περάσουν τα εγκαίνια της ΔΕΘ".

Ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ είπε ακόμη πως "στο μεταξύ, η βεντέτα Ραγκούση-Ρέππα συνεχίζεται με νέους πρωταγωνιστές. Μόλις χθες, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κ. Τόνια Αντωνίου χαρακτήρισε ως χρυσή τομή το Προεδρικό Διάταγμα του κ. Ρέππα, ανέφερε ότι την άποψή της ενστερνίζεται η πλειοψηφία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και κάλεσε τον κ. Ραγκούση να "ακούσει τις απόψεις των βουλευτών και της κοινωνίας"".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου