Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ: «ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ»


«Είναι βέβαιο ότι αν ξαναφέρει κάποιος πολιτικά και οικονομικά μέτρα, τα οποία θα ζητούν την ψήφο των βουλευτών, δεν θα ψηφίσουν. Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να ξαναψηφίσω νέα μέτρα» δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σηφουνάκης την Παρασκευή

Μιλώντας στον BHMA FM 99,5 ο Νίκος Σηφουνάκης ξεκαθάρισε τη θέση του για τα επόμενα νομοσχέδια που αναμένεται να έρθουν προς ψήφιση στη Βουλή. «Εαν το νέο φορολογικό νομοσχέδιο φέρει βάρη επιπρόσθετα, δεν πρόκειται να το ψηφίσω. Και πιστεύω ότι και άλλοι δεν πρόκειται να το ψηφίσουν», είπε. Δεσμεύτηκε δε ότι αρνητική θα είναι και η στάση του σε οποιαδήποτε άλλα μέτρα «είτε αυτά αφορούν τον κατώτατο μισθό των εργαζομένων είτε αφορούν άλλα θέματα».

Ο Νίκος Σηφουνάκης σχολίασε και τη δραματική κατάσταση στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ: «Στα 38 χρόνια που είμαι στο ΠΑΣΟΚ δεν συμμετείχα ποτέ σε καμιά οικονομική ή διοικητική επιτροπή. Δεν με τοποθέτησαν, δηλαδή, όχι ότι εγώ αρνήθηκα. Δεν με κάλεσε ποτέ κανείς. Πάντοτε, όμως, συμμετείχα στις καμπάνιες, προκειμένου να υπάρξει συνεισφορά, π.χ. για να κάνουμε εκλογές. Αλλά από εκεί και πέρα, δεν θυμάμαι ποτέ να υπήρξε απολογισμός, όχι λεπτομερής, αλλά πάνω σε γενικές γραμμές για το τι έγινε. Ποτέ δεν υπήρξε. Και έχω καταθέσει στη Βουλή πρόταση, στην οποία λέμε το εξής: να σταματήσουν τα κόμματα να διαφημίζονται. Δεν είναι προϊόντα προς διαφήμιση».

πηγή: tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου