Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Όταν τα σκυλιά σταματούν (έστω και για λίγο) να γαβγίζουν

Ντόπερμαν

“ Τα ενοχλητικά γαβγίσματα έπαψαν, έστω για κάποια εικοσιτετράωρα, και γαλήνεψαν οι τηλεοπτικές νύχτες και ημέρες μας ”
Του Γιώργου Μπεκιάρη

Είναι συχνό φαινόμενο, σε κάποιες γειτονιές, τα γαβγίσματα των σκυλιών, από τα μπαλκόνια και τις ταράτσες , να παρενοχλούν τους γύρω ενοίκους. Είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό κυρίως τις νυχτερινές ώρες.Μέτα το κλείσιμο της ΕΡΤ στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς οι (κυβερνητικοί υπηρέτες) δημοσιογράφοι, τα λεγόμενα ντόπερμαν της ενημέρωσης, σιώπησαν λόγω της εύλογης απεργίας της ΕΣΗΕΑ. Σιώπησαν μέχρι που οι μεγαλοκαναλάρχες σε συνεργασία με τα ιδιαίτερα πρόθυμα κατοικίδιά τους ενεργοποίησαν συντονισμένους απεργοσπαστικούς μηχανισμούς (διότι η ΕΣΗΕΑ ,ΕΣΗΕΑ αλλα και τα αφεντικά, αφεντικά).

Τα ενοχλητικά γαβγίσματα έπαψαν λοιπόν, έστω για κάποια εικοσιτετράωρα, και γαλήνεψαν οι τηλεοπτικές νύχτες και ημέρες μας. Η σιγή αυτή όμως ανέδειξε τα εξής σημαντικά:

• Αρκεί η απουσία μερικών κεντρικών δελτίων ειδήσεων για να αναδειχθούν σημαντικά θέματα με την αντικειμενικότητα που τους αρμόζει.

• Η Digea - Ψηφιακός Πάροχος Α.Ε. είναι η εταιρία που έχει συσταθεί από τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας ALPHA, ALTER, ANT1, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, MEGA, ΣΚΑΪ και STAR. Είναι πλέον κατανοητός ο ρόλος της στο σήμερα και πολύ περισσότερο στο αύριο, μετά και αυθαίρετο κλείσιμο του 902 από την ψηφιακή συχνότητα.

• Ο ΣΚΑ'Ι' βρίσκεται εκτός συναγωνισμού με τα υπόλοιπα ιδιωτικά κανάλια, αφού πρωτοστατεί στις απεργοσπασίες και στην κατασυκοφάντηση των εργαζομένων της ΕΡΤ ενώ παράλληλα πρoσπαθεί με κωμικές ανακοινώσεις να μας πείσει για τις φιλοσοφικές αναζητήσεις των (διεγραμένων πλέον από την ΕΣΗΕΑ) υπαλλήλων του σε θέματα αντικειμενικότητας και δικαιοσύνης.

ΥΓ1. Μακάρι να μας είχαν κάνει τη χάρη οι εκδότες των κίτρινων φύλλων που με την επίβλεψη της αστυνομίας κυκλοφόρησαν απεργοσπαστικά φύλλα, να μην μας χαλούσε την ησυχία. Την κυκλοφορία των απεργοσπαστικών εφημερίδων η ΕΣΗΕΑ την καταδίκασε ονομάζοντάς την ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.

ΥΓ2. Είναι ολοφάνερο πως εάν το “μαύρο” είχε πέσει στα ιδιωτικά (κυβερνητικά ) τηλεοπτικά μέσα , στις επόμενες εκλογές ο Σαμαράς μαζί με το ακροδεξιό επιτελέιο του θα ήταν σε θέση να μετρήσουν μόνοι τους τις ψήφους του κόμματός τους.


Σχετικά Άρθρα
ΣτΕ: Αναστολή της απόφασης Σαμαρά για ΕΡΤ μέχρι τη δημιουργία του νέου φορέα
Ωραία που τα λέει ο μπαγάσας ο Σαμαράς
Σπάει η τρικομματική ομΕΡΤά
Παράνομη εκπομπή σήματος της ΝΕΡΙΤ στη συχνότητα της ΝΕΤ
Πρωινό με τους απεργοσπάστες των καναλιών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου