Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Τον βίαζε ο πατέρας του με την ανοχή της γιαγιάς!


Τον βίαζε ο πατέρας του με την ανοχή της γιαγιάς!
Τον βίαζε ο πατέρας του με την ανοχή της γιαγιάς! «Καμπάνα» 23 ετών έριξε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης σε 35χρονο Ηρακλειώτη, ο οποίος επί δύο χρόνια ξυλοκοπούσε και βίαζε τον 7χρονο γιο του. Η αρχή του τέλους για την αρρωστημένη δράση και τη σύλληψη τού ανθρωπόμορφου κτήνους ήταν το 2008, όταν το αγοράκι μεταφέρθηκε με τραύματα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο.



Οι γιατροί που το εξέτασαν υποψιάστηκαν ότι κάτι περίεργο συνέβαινε και ενημέρωσαν το Γραφείο Ανηλίκων της Ασφάλειας Ηρακλείου.

Η μητέρα του παιδιού είχε εγκαταλείψει την οικογένειά της αφήνοντας το παιδί της στα χέρια του πατέρα και της γιαγιάς του, η οποία ωστόσο αποδείχτηκε αδύναμη να το προστατεύσει. Ακόμα κι όταν το παιδί μεταφέρθηκε με σπασμένη μύτη στο νοσοκομείο, η ηλικιωμένη προσπαθούσε να καλύψει την αρρωστημένη συμπεριφορά του γιου της υποστηρίζοντας ότι ο εγγονός της είχε πέσει!

Υπό την προστασία των αστυνομικών το αγγελούδι εξιστόρησε όσα βίωνε επί δύο χρόνια. Ο 35χρονος αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες, αλλά στην πορεία ομολόγησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου